Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα απίστευτη κτηνωδία στην Κρήτη: Τύφλωσαν και κακοποίησαν βάναυσα γατάκι

Η περιγραφή των όσων υπέστη το άμοιρο ζώο ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη φαντασία Σοκάρει και τους πιο ψύχραιμους μια νέα υπόθεση κα...

Η περιγραφή των όσων υπέστη το άμοιρο ζώο ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη φαντασία

Σοκάρει και τους πιο ψύχραιμους μια νέα υπόθεση κακοποίησης ζώου που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μέσα από την μαρτυρία της γυναίκας η οποία έσπευσε να βοηθήσει το γατάκι που κάποιοι όχι μόνο τύφλωσαν, αλλά του "έχωσαν κι ένα κομμάτι δίχτυ στον πρωκτό"!


Η κτηνωδία αυτή, όπως αναφέρει η ίδια στην σχετική ανάρτησή της στο Facebook, έγινε στον Ζαρό του Δήμου Φαιστού. 



"Γάτα με βγαλμένα μάτια και για να γίνει πιο ολοκληρωμένο το βασανιστήριο της έχωσαν κι ένα κομμάτι δίχτυ στον πρωκτό. Ε ύστερα είπαν να την αφήσουν να περιφέρεται υποφέροντας για μεγαλύτερη ικανοποίηση και προφανώς κάποιος την είδε και την παράτησε έξω από το Δημαρχείο του Ζαρού απ' όπου και με πήραν χθες τηλέφωνο να πάω να την πάρω μέχρι σήμερα που πάει Ηράκλειο σε κτηνιατρείο συμβεβλημένο με το Δήμο.


Αν δε το έχουμε καταλάβει , ζούμε σε μια κοινωνία με αρρωστημένα και διεστραμμένα μυαλά που βγάζουν όλο το μένος τους και την απανθρωπιά τους σε αθώα πλάσματα! Θέλω να γράψω τόσα πολλά μα ειλικρινά δεν έχω λόγια! Όλο αυτο με έχει σοκάρει και με ξεπερνά σαν ανθρωπο... Η γατούλα είναι πολύ καλύτερα, είναι καθοδόν για περαιτέρω εξετάσεις και εύχομαι να επιστρέψει σύντομα και να ζήσει από εδώ και πέρα μια αξιοπρεπή ζωή κοντά μας".


Πηγή: cretalive.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.