Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο πρίγκιπας Κάρολος πήγε με δάκρυα στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο πρίγκιπας Φίλιππος

Ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος αναμένεται να μείνει στο νοσοκομείο και την επόμενη εβδομάδα – Η επίσκεψη του Καρόλου έγινε εν μέσω αναταραχ...

Ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος αναμένεται να μείνει στο νοσοκομείο και την επόμενη εβδομάδα – Η επίσκεψη του Καρόλου έγινε εν μέσω αναταραχής στο Μπάκιγχαμ μετά και το οριστικό Megxit

Με εμφανή συγκίνηση, που θεωρείται πρωτοφανής για μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, επισκέφθηκε ο πρίγκιπας Κάρολος τον 99χρονο πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο King Edward VII του Λονδίνου από την περασμένη Τρίτη.


Ο πρίγκιπας Κάρολος έφτασε στο νοσοκομείο από την πίσω πόρτα, γύρω στις 15:30 μ.μ. για να δει τον δούκα του Εδιμβούργου, που θα παραμείνει και την επόμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις ενημερώσεις των γιατρών.


Ο διάδοχος του βρετανικού χρόνου φωτογραφήθηκε να φορά τη μάσκα του, μπαίνοντας στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο επιτρέπονται μόνον οι αναγκαίοι επισκέπτες, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την πανδημία.


Η επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου στον πατέρα του γίνεται εν μέσω νέας αναταραχής στο Μπάκιγχαμ, μετά την οριστικοποίηση του Megxit και την οριστική αποχώρηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τη βασιλική οικογένεια.


Αν και ο δούκας του Εδιμβούργου αναμενόταν να πάρει εξιτήριο, οι γιατροί έκριναν ότι χρειάζεται περαιτέρω παρακολούθηση και ξεκούραση.


Ο πρίγκιπας Κάρολος έμεινε στο νοσοκομείο για μισή ώρα. Είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που επισκέπτεται τον πρίγκιπα Φίλιππο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πατέρας και γιος δεν έχουν συναντηθεί απ΄οτα Χριστούγεννα, λόγω των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.