Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καλλιάνος: Πυκνές χιονοπτώσεις από τα μεσάνυχτα σε Αττική και Αθήνα, πότε η «Μήδεια» θα εγκαταλείψει την πρωτεύουσα

Ο Γιάννης Καλλιάνος επισημαίνει ότι οι σφοδρές χιονοπτώσεις στην Αθήνα δεν πρόκειται να σταματήσουν σύντομα, ενώ τονίζει πως δεν έχει έρθε...

Ο Γιάννης Καλλιάνος επισημαίνει ότι οι σφοδρές χιονοπτώσεις στην Αθήνα δεν πρόκειται να σταματήσουν σύντομα, ενώ τονίζει πως δεν έχει έρθει ακόμη η χειρότερη ημέρα του χιονιά.


Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στο Mega και διευκρίνισε ότι το απόγευμα έως και τις 20:00 το βράδυ, θα είναι πιο ήπιος ο καιρός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα καλυτερέψει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ή ότι θα σταματήσει να χιονίζει πυκνά.


Μάλιστα, μέχρι τις 20:00 το βράδυ θα χιονίζει πυκνά στις εξής περιοχές:


Περιστέρι

Χαϊδάρι

Ελευσίνα

Αιγάλεω

Φυλή

«Μέχρι και τις 20:00 το βράδυ θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις τα Βόρεια προάστια κυρίως. Βεβαίως, θα χιονίσει στα κεντρικά και τα πεδινά, αλλά τα φαινόμενα θα είναι πιο εξασθενημένα», είπε χαρακτηριστικά.


Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο καιρός θα χειροτερέψει από τις 23:00 το βράδυ, ενώ από τα μεσάνυχτα έως και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, θα σημειωθούν σφοδρές χιονοπτώσεις.


 «Τις επόμενες δύο με τρεις ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει μια μικρή ύφεση. Από τα μεσάνυχτα και έπειτα, θα έχουμε πάλι νεφώσεις από την περιοχή της Εύβοιας. Από τις 23:00 το βράδυ θα έχουμε πυκνές χιονοπτώσεις στην Αθήνα, άρα περιμένουμε υποτροπή του καιρού. Οι νέες πυκνές χιονοπτώσεις θα τελειώσουν κοντά στις εννιά με δέκα το », ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος.


Επίσης, το βράδυ της Τετάρτης, θα είναι το χειρότερο, λόγω του πυκνού χιονιά.


«Αύριο το βράδυ η κατάσταση θα είναι πιο δύσκολη. Προβλήματα ολισθηρότητας θα εμφανιστούν στις περισσότερες περιοχές της Αττικής», συμπλήρωσε στη συνέχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.