Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατατίθεται σήμερα νέα καταγγελία κατά του Παύλου Χαϊκάλη στο Σωματείο Ηθοποιών

   Νέα καταγγελία αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στο Σωματείο Ηθοποιών για τον ηθοποιό, Παύλο Χαϊκάλη. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», ...

  



Νέα καταγγελία αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στο Σωματείο Ηθοποιών για τον ηθοποιό, Παύλο Χαϊκάλη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», μία νέα κοπέλα αναμένεται να προσέλθει στα γραφεία του σωματείου ηθοποιών για να καταθέσει επίσημη καταγγελία, ώστε να σχηματιστεί ο φάκελος και να εξεταστεί από το πειθαρχικό του ΣΕΗ.

«Να αναφέρουμε ότι η ειδική επιτροπή του σωματείου βρίσκεται καθημερινά στα γραφεία και εξετάζει ενδελεχώς κάθε καταγγελία. Επίσης, μπορούμε να πούμε ότι οι καταγγελίες μπορούν πλέον να στέλνονται και μέσω email» ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Το πρωί της Τρίτης (10/2), ο Παύλος Χαϊκάλης σχολίασε την καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ηθοποιό, όταν φοιτούσε στη δραματική σχολή και εκείνος ήταν δάσκαλός της.

«Σε όλα τα Μέσα βλέπω "ο πρώην υπουργός κοινωνικής ασφάλισης". Δεν είμαι αυτό. Είμαι ένας ηθοποιός 40 χρόνια στο σανίδι, κοιτάζω τους συναδέλφους μου στα μάτια, δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Βγαίνω, βγήκα και παραδέχτηκα για να λογοδοτήσω για την ουσία των πραγμάτων, αλλά δεν κατανοήθηκαν αυτά που είπα» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή είχε καταγγείλει: «Είχα έρθει στη ηλικία 17μιση ετών από την Κύπρο και μου έκανε μάθημα στο πρώτο έτος. Με φλέρταρε διακριτικά στην αρχή. Δεν έδωσα σημασία, με πήγε σε μια οντισιόν για γνωστή σειρά που παιζόταν χρόνια. Μάλλον για να με καλοπιάσει. Στη σειρά δεν με πήραν και άρχισε να με φλερτάρει πιο έντονα. Μέχρι που ένα πρωινό, με πήρε τηλέφωνο, αυνανιζόταν και μου μιλούσε πρόστυχα. Επέμενε να συμμετέχω μαζί του, εγώ του εξηγούσα ότι τον σέβομαι και τον θαυμάζω και ότι τον έχω σαν μπαμπά μου και μου είχαν κοπεί τα πόδια».

Κατόπιν ο Παύλος Χαϊκάλης ζήτησε δημόσια συγγνώμη και εξήγησε ότι τη γνώρισε όταν ήταν 19 ετών και ήταν ερωτευμένος μαζί της.'

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.