Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παρίσι: Βαν έπεσε πάνω σε πεζούς - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας - Δεν είναι τρομορατική ενέργεια.,.

  Οδηγός βαν έπεσε πάνω σε πεζούς στην επιχειρηματική περιοχή του Παρισιού, Λα Ντεφάνς, το απόγευμα της Τετάρτης. Κατά την επίθεση ένας άνθ...

 



Οδηγός βαν έπεσε πάνω σε πεζούς στην επιχειρηματική περιοχή του Παρισιού, Λα Ντεφάνς, το απόγευμα της Τετάρτης. Κατά την επίθεση ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και ένας τραυματίστηκε σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο που επικαλείται πηγές από την περιφέρεια Ο ντε Σιέν. Σύμφωνα με την αστυνομική περιφέρεια του Παρισιού που μίλησε στη Le Figaro, ένας άνθρωπος φέρεται να έκλεψε βαν από εργασίες συντήρησης και να το οδήγησε εναντίον των πεζών. Αμέσως μετά διέφυγε πεζή για να συλληφθεί λίγο αργότερα.

Πληροφορίες της Figaro λένε ότι ο φερόμενος δράστης σκόπευε να πέσει στις σιδηροδρομικές ράγες πριν από τη σύλληψή του. Όπως ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα της Ναντέρ που ανέλαβε την υπόθεση, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο άνδρας είναι ένας άστεγος. Δεν υπάρχει ένδειξη σ' αυτήν τη φάση της έρευνας ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Διενεργείται έρευνα για το περιστατικό.

Πηγή: Le Figaro



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.