Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καιρός – Κακοκαιρία Μήδεια: Φωτιά σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ – Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές στα βόρεια προάστια

Δίχως τέλος τα προβλήματα που προκαλεί η κακοκαιρία Μήδεια. Χωρίς ρεύμα είναι αυτή την ώρα ακόμη περισσότερες περιοχές της Αττικής, ειδικά ...





Δίχως τέλος τα προβλήματα που προκαλεί η κακοκαιρία Μήδεια. Χωρίς ρεύμα είναι αυτή την ώρα ακόμη περισσότερες περιοχές της Αττικής, ειδικά στα βόρεια προάστια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βραχυκύκλωσε ένας μετασχηματιστής της ΔΕΗ στην κάτω Κηφισιά και συγκεκριμένα ο 86ος μετασχηματιστής μέσης τάσης, στην Αθανασίου Διάκου και Υψηλάντου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, προκλήθηκε πυρκαγιά και όλα… έσβησαν, με αποτέλεσμα να μην έχουν ρεύμα αρκετές κοντινές περιοχές.

Προβλήματα έχουν αναφερθεί ήδη σε Κηφισιά, Διόνυσο, Εκάλη, Δροσιά, Σταμάτα, Γραμματικό, Πολύδροσο, Χαλάνδρι, Φιλοθέη, Νέο Ψυχικό και αλλού στα βόρεια προάστια.

250.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα και αναλαμβάνουν Πολιτική Προστασία – Στρατός!

Εν τω μεταξύ ξεκίνησαν τα συνεργεία του στρατού, καθώς και μονάδες της ΕΜΑΚ του Πυροσβεστικού Σώματος, από την Ελευσίνα, την Πάτρα, την Λαμία και τη Λάρισα, το έργο της αποκατάστασης του μεγάλου προβλήματος της ηλεκτροδότησης στην Αττική, όπου 29 γειτονιές έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι.

Ο σχεδιασμός των δράσεων του στρατού και της Πυροσβεστικής, σε συνεργασία και με άλλες δυνάμεις, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα, έγινε στην σημερινή έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Νίκο Χαρδαλιά, στην Πολιτική Προστασία και δόθηκαν επιτόπου οι εντολές και οι κατευθύνσεις για την άμεση υλοποίηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.