Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του ράπερ από τη Θεσσαλονίκη: Ερευνάται μαρτυρία οδηγού ταξί

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του 24χρονου ράπερ, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την περασμένη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυ...





Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του 24χρονου ράπερ, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την περασμένη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος λίγο πριν εξαφανιστεί δημοσίευσε στα social media, βίντεο στο οποίο εξέφραζε την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο ίδιος παραμένει άφαντος, ωστόσο, σήμερα οι έρευνες στράφηκαν σήμερα σε οδηγό ταξί, η μαρτυρία του οποίου, σύμφωνα με το Mega, δίνει ελπίδα στους συγγενείς του 24χρονου.

Ο οδηγός ανέφερε στην κάμερα του Mega, ότι μετέφερε την Τρίτη, έναν νεαρό που είχε τατουάζ στο πρόσωπο και στο κεφάλι, ο οποίος δεν μίλησε κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Παρά τη μαρτυρία οι εκτιμήσεις των ειδικών δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Όπως τονίζει ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, «όταν κάποιος έχει γράψει και διαβάζει από γραπτό κείμενο γραπτό την αναγγελία του θανάτου του,, σύμφωνα με την εμπειρία μου, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στον άλλον κόσμο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σήμερα κατέθεσε στην αστυνομία και ο μάνατζερ του 24χρονου Μανιφάβα με τις έρευνες της αστυνομίας να συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.