Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έλεγχοι της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Έλεγχοι της ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά την έναρξη του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 το απ...

Έλεγχοι της ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά την έναρξη του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα κάθε Σάββατο και Κυριακή, για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.


Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο του GRTimes.gr, αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους σε διερχόμενα οχήματα αλλά και πεζούς, ελέγχοντας τα απαραίτητα έγγραφα κυκλοφορίας που πρέπει να έχουν μαζί τους.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας τέθηκε σε εφαρμογή από τις 6 το απόγευμα σε μια σειρά από «κόκκινες» περιοχές μεταξύ αυτών οι περιφερειακές Ενότητες Αττικής, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής.


Στις παραπάνω περιοχές που εντάσσονται στο επίπεδο Β- Αυξημένου Κινδύνου, κάθε Σάββατο και Κυριακή επιτρέπεται η μετακίνηση μέχρι τις 6 το απόγευμα. Συγκεκριμένα η μετακίνηση γίνεται μόνο με SMS και για τους 6 λόγους που συνοδεύουν τη χρήση του και μόνο μέχρι τις 6 το απόγευμα. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας για το Σάββατο και την Κυριακή ξεκινά στις 6 το απόγευμα και ισχύει μέχρι τις 5 το πρωί.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.