Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πήγε να κατεβάσει τη ναζιστική σημαία του γείτονα και εκείνος άνοιξε πυρ... Κακός χαμός στην Οκλαχόμα!

Μια γυναίκα από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ πυροβολήθηκε αρκετές φορές από το τουφέκι ενός βετεράνου της αεροπορίας όταν πήγε να του κατεβάσει τη ...




Μια γυναίκα από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ πυροβολήθηκε αρκετές φορές από το τουφέκι ενός βετεράνου της αεροπορίας όταν πήγε να του κατεβάσει τη ναζιστική σημαία που κυμάτιζε έξω από το σπίτι του.

Η Kyndal McVey προχωρά τώρα στην επίθεση, αξιώνοντας αποζημίωση 75.000 δολαρίων από τον Alexander Feaster για τα ιατρικά έξοδα που έχει κάνει, αλλά και τον σωματικό και ψυχολογικό πόνο που της προκάλεσε το περιστατικό της 28ης Ιουνίου 2020.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsweek, η 26χρονη ήταν σε ένα πάρτι απέναντι από το σπίτι του άντρα όταν κάποιος από την παρέα την προκάλεσε να πάει και να κατεβάσει τις δύο σημαίες του γείτονα με τη σβάστικα.

Τρέχοντας πίσω στο σπίτι με τη σημαία στα χέρια, ο Feaster βγήκε και την πυροβόλησε αρκετές φορές με το AR-15 τουφέκι του, βρίσκοντάς τη στα πόδια και την κοιλιά. Η McVey νοσηλεύτηκε για αρκετές εβδομάδες, αλλά επιβίωσε.

Ο 44χρονος Feaster κατηγορήθηκε επισήμως για το γεγονός. Πλήρωσε την εγγύηση των 500.000 δολαρίων και είναι έξω ως τη δίκη του Μαρτίου. Ισχυρίζεται πως έδρασε στο πλαίσιο της νόμιμης αυτοάμυνας.

Δηλώνει μάλιστα θύμα εγκλήματος μίσους. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, η πράξη της νεαρής τον έβαλε σε «άμεσο κίνδυνο θανάτου ή βαριάς σωματικής βλάβης».

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας, Jody Helm, ο 44χρονος κυκλοφορεί στον δρόμο με μαύρες στολές και περιβραχιόνια με τη σβάστικα. Στο σπίτι του βρέθηκε ένα κανονικό οπλοστάσιο με 15 τουφέκια.

«Οι σημαίες του έχουν κλαπεί κάποιες φορές από τη στιγμή που τις κρέμασε έξω πριν από κάνα χρόνο, αλλά δεν έκανε ποτέ τίποτα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που κατέφυγε στη βία», δήλωσε ο σερίφης για τον άντρα που αυτοαποκαλείται «πατριώτης πολίτης» και «γνήσιος Αμερικανός»…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.