Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ας ανοίξουμε επιτέλους τα μάτια μας.... Οι Βορειοηπειρώτες έρμαια των ψευδοπατριωτών

Για ακόμη μία φορά οι δηλώσεις και η αισχρότητα επίσημων ελληνικών φορέων, θέτουν στο περιθώριο τους Βορειοηπειρώτες οι οποίοι ταυτόχρονα ε...





Για ακόμη μία φορά οι δηλώσεις και η αισχρότητα επίσημων ελληνικών φορέων, θέτουν στο περιθώριο τους Βορειοηπειρώτες οι οποίοι ταυτόχρονα είναι και Έλληνες πολίτες. Από την περίοδο μετά την διακοπή του βοηθήματος γήρατος στους υπερήλικες Έλληνες ομογενείς και μέχρι σήμερα, οι ελληνικές κυβερνήσεις τηρούν σιγήν ιχθύος ή και ρουσφετολογούν ενώπιων πολλών Βορειοηπειρωτών, υποσχόμενοι επίλυση των καθημερινών τους προβλημάτων κατά τις γνωστές προεκλογικές τους εκστρατείες σε Δρόπολη, Αγίους Σαράντα κ.ο.κ.

Η γνωστή «γέφυρα φιλίας» που έχουν στήσει Ελλάδα και Αλβανία επί της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, είναι γεμάτη νάρκες για τους αυτόχθονες Έλληνες του αλβανικού κράτους. Η γελοιότητα όσο πάει και θυμίζει εγκληματικότητα εν μέσω της νέας πανδημίας, καθώς μερίδα της ελλαδικής κοινωνίας – για την οποία φροντίζει μανιωδώς η ελληνική πολιτεία να παραμένει ανιστόρητη – θεωρεί πως καλώς πράττει η Ελλάδα και δυσανασχετεί για τα «πολλά» περιστατικά «Αλβανών» που τους παρέσχετε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κυρίως στα νοσοκομεία της πόλης των Ιωαννίνων.

Εδώ παύουν να υφίστανται τα προεκλογικά «δώρα» των κάτω – Ηπειρωτών εκλεγμένων για ανέσεις και διευκολύνσεις προς τα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία. Ενώ οι ίδιοι ξεχνάνε τις πολλές τους επισκέψεις και τα γεμάτα λεωφορεία με τους ομογενείς ψηφοφόρους τους. Επιπλέον ίσως να πιστεύουν πως οι Βορειοηπειρώτες παραμένουν κοινωνικά υποανάπτυκτα όντα, ή ακόμη και «διανοητικά καθυστερημένοι» (συγχωρήστε με για την έκφραση, αλλά είναι η πιο πρέπουσα σε αυτό το σημείο) αφού ως ρουσφετολόγοι σείονται και φέρονται ως άλλοι σωτήρες στους ταλαιπωρημένους ανθρώπους μας. Και μην ξεχνάμε και τις μεμονωμένες επισκέψεις των δικών μας ανθρώπων στα γραφεία τους, να εκλιπαρούν για λίγη προσοχή, για λίγο έλεος.

Κύριοι, το θέμα στην προκειμένη περίπτωση δεν είστε εσείς, αλλά εμείς που ως άλλα άλογα πλάσματα πλέκουμε το δικό σας γαϊτανάκι αποζητώντας μια κάποια λύτρωση. Για όλους μας αποτελεί όνειδος η στάση μας, η φαγωμάρα και η δική μας ανοργανωσιά. Κοντά σας μας οδηγούν τα δικά μας λάθη.

Και μην ξεχνάτε αγαπητοί μου, πως αν μια μέρα ξεστραβωθούμε οι άνω των 200 χιλιάδων εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες, όχι μόνο δε θα λάβετε την ψήφο μας, αλλά κάποια στιγμή να παλέψουμε για υψώσουμε από κοινού το δικό μας ανάστημα στη Βουλή των Ελλήνων, που δικαιωματικά και σε εμάς ανήκει. Ελπίζοντας πάντα να καταλάβει το «ξερό» μας το κεφάλι το μεγάλο αμάρτημα που συνεχώς πράττουμε και σας δείχνουμε εμπιστοσύνη.

Ας ανοίξουμε επιτέλους τα μάτια μας και ας πράξουμε για μια φορά το πρέπον και το σωστό!

Αδέσμευτος Βορειοηπειρώτης - himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.