Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Κι άλλη υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη! Την καταγγελία έκανε το ίδιο το κορίτσι...

Ο βιαστής της ήταν άτομο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος Πριν καλά-καλά κοπάσει ο σάλος από την αποκάλυψη ότι ένας 56χρονος ασελ...






Ο βιαστής της ήταν άτομο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος

Πριν καλά-καλά κοπάσει ο σάλος από την αποκάλυψη ότι ένας 56χρονος ασελγούσε σε δύο αδελφές στα Χανιά, άλλη μια ανατριχιαστική υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη συγκλονίζει την πόλη της Κρήτης. Ως δράστης φέρεται ένας 63χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε ένα ανήλικο κορίτσι.

Την καταγγελία σε βάρος του έκανε το ίδιο το κορίτσι, υποστηρίζοντας ότι άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός της έκανε συστηματικά ασελγείς πράξεις σε βάρος της και μάλιστα, όχι μόνο τις κατέγραφε με το κινητό του, αλλά και της έστελνε το αρρωστημένο οπτικοακουστικό υλικό! Ο 63χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, που κατέσχεσαν το κινητό του και βρήκαν καταχωρημένο το επίμαχο υλικό. Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του και την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 63χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Χανίων και οδηγήθηκε πριν από λίγες ημέρες στις φυλακές Τρίπολης.


Στις ίδιες φυλακές κρατείται ήδη ο 56χρονος σε βάρος του οποίου υπέβαλαν μηνύσεις δύο αδελφές ηλικίας 19 και 24 χρόνων. Οι δυο κοπέλες είχαν καταγγείλει ότι ο συγκεκριμένος εκμεταλλευόταν την εμπιστοσύνη των γονέων τους, καθώς υπήρξε στενός οικογενειακός τους φίλος, τις έπαιρνε βόλτα με το αυτοκίνητό του, σε αγρόκτημά του, ακόμη και σε μια οικοδομή αλλά και στην οικία του και εκεί ασελγούσε πάνω τους, στην πρώτη από ηλικία 9 ως 12 και στη δεύτερη από 6 ως 12 χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.