Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπόθεση Βαλυράκη: Για ποιους θα αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο

Χωρίς σταματημό συνεχίζεται η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες στις 24 Ιανουαρίου, ανοιχτά της Ερέτριας, έχασε τη ζωή...

Χωρίς σταματημό συνεχίζεται η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες στις 24 Ιανουαρίου, ανοιχτά της Ερέτριας, έχασε τη ζωή του ο Σήφης Βαλυράκης. Βούλευμα που αναφέρεται σε κακουργηματικές πράξεις, ανοίγει το δρόμο για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου κι όχι μόνο.


Εκτός από το τηλεφωνικό απόρρητο, το βούλευμα για τις κακουργηματικές πράξεις που οδήγησαν στο θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, θα «ξεκλειδώσει» και δεδομένα από άλλες συσκευές, όπως πχ GPS.


Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου διατάχθηκε μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους περίπου 50 ψαράδες που κλήθηκαν από τις αρχές να καταθέσουν, η άρση που θα γίνει θα αφορά 6 έως 10 άτομα. Πρόκειται για εκείνους που φαίνεται να έχουν βγει στη θάλασσα το διάστημα 11:00 με 14:00.


Στο μεταξύ, η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη ενέταξε ακόμη ένα έμπειρο στέλεχος στην ομάδα που έχει επιστρατεύσει για να αποκαλύψει τις συνθήκες θανάτου του πρώην υπουργού. Πρόκειται για τον Μανώλη Σφακιανάκη, πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


Ο Μανώλης Σφακιανάκης, με τις γνώσεις και την εμπειρία του, θα βοηθήσει στο να βρεθούν και να αναλυθούν ψηφιακά στοιχεία που θα οδηγήσουν στο να ριχθεί φως στις τελευταίες στιγμές του Σήφη Βαλυράκη και να βρεθεί όποιος τον οδήγησε στο θάνατο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.