Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στην αντεπίθεση η φιλόλογος: «Ανακρίβειες στα ΜΜΕ – Ιερό καθήκον η προστασία του ψυχισμού ανηλίκων»

Για πλήθος ανακριβειών που έχουν διαρρεύσει σχετικά με την υπόθεση της 35χρονης καθηγήτριας, η οποία κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικο μα...




Για πλήθος ανακριβειών που έχουν διαρρεύσει σχετικά με την υπόθεση της 35χρονης καθηγήτριας, η οποία κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικο μαθητή της, κάνει λόγο ο δικηγόρος της, Απόστολος Κόντος, σε νέα ανακοίνωση του.

Παράλληλα, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της κατηγορούμενης εκπαιδευτικού διαψεύδει πως η εντολέας του πρόκειται να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (08.02.2021) και τονίζει πως θα κρατήσουν «μέχρι κεραίας τους όρους μυστικότητας της ανάκρισης».

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της 35χρονης τονίζει:

«Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί πλήθος δημοσιευμάτων με ανακρίβειες αναφορικά με την κατηγορούμενη και την εν γένει υπόθεση.

Κατανοώντας το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και σεβόμενοι τον μόχθο των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, οφείλουμε να ενημερώσουμε πως έχει διαρρεύσει εσφαλμένως ότι η εντολέας μας θα απολογηθεί τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου.

Επισημαίνεται πως από πλευράς μας θα τηρήσουμε μέχρι κεραίας τους όρους της μυστικότητας της ανάκρισης, όπως ο νόμος και η δεοντολογία μας επιβάλει.

Ιερό καθήκον όλων μας δεν μπορεί παρά είναι η προστασία του ψυχισμού του 14χρονου ανηλίκου και της γαλήνης της οικογένειάς του.

Την ίδια ευαισθησία οφείλουμε να επιδείξουμε στην ανήλικη κόρη της κατηγορούμενης και την οικογένειά της, των οποίων η ιδιωτικότητα συνθλίβεται καθημερινά», καταλήγει ο δικηγόρος της κατηγούμενης φιλολόγου, Απ. Κόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.