Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξεκάθαροι στο Τόκιο - «Θα διεξαχθούν ο,τι κι αν γίνει με την πανδημία»

  Ολυμπιακοί Αγώνες: Η οργανωτική επιτροπή ξεκαθάρισε ότι η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού θα διεξαχθεί κανονικά, ανεξάρτητα από την πορεία τ...

 


Ολυμπιακοί Αγώνες: Η οργανωτική επιτροπή ξεκαθάρισε ότι η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού θα διεξαχθεί κανονικά, ανεξάρτητα από την πορεία της πανδημίας.

Μάλιστα, αυτό εκφράστηκε από τα πλέον επίσημα χείλη, τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, Γιοσίρο Μόρι, κατά τη διάρκεια συνάντησης με αξιωματούχους του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (PLD) της Ιαπωνίας.

«Οι Αγώνες θα διεξαχθούν ό,τι κι εάν γίνει με την πανδημία. Ας σκεφθούμε αυτήν την ευκαιρία για ένα νέο είδος Ολυμπιακών Αγώνων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μόρι. Οι διοργανωτές επιθυμούν να διοργανώσουν τους Αγώνες με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτελέσουν «μοντέλο» που θα μπορούσε να λειτουργήσει και στο μέλλον σε ανάλογες κρίσεις, όπως ο κορονοϊός.

Στο μεταξύ, οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο αναμένεται να παρουσιάσουν αύριο (3/2) νέες λεπτομέρειες σχετικά με τα αντίμετρα κατά του κορονοϊού.

Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Γιοσιχίντε Σούγκα, αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας, την παράταση έως την 7η Μαρτίου της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που επεβλήθη σε διάφορα τμήματα της χώρας (συμπεριλαμβανομένου του Τόκιο και των προαστίων του).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.