Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! Στήνουν ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ οι αναρχοκομμουνιστές...!!! Επίθεση με μολότοφ και γκαζάκια στα Δικαστήρια της πρωην Σχολής Ευελπιδων...!!!

Ισχυρή έκρηξη το βράδυ της Παρασκευής, όπως ήδη έχουμε ενημερώσει από το stoxos.gr στην οδό Ευελπίδων από γκαζάκια και μολότοφ που πέταξε δ...





Ισχυρή έκρηξη το βράδυ της Παρασκευής, όπως ήδη έχουμε ενημερώσει από το stoxos.gr στην οδό Ευελπίδων από γκαζάκια και μολότοφ που πέταξε διερχόμενη ομάδα λίγων ατόμων.

Συναγερμός το βράδυ της Παρασκευής (05.02) καθώς σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη στην οδό Ευελπίδων, κοντά στα δικαστήρια, που τρομοκράτησε τους περίοικους.


Η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο, απέναντι από την είσοδο της Σχολής Ευελπίδων, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες έγινε το συμβάν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, διερχόμενη ομάδα λίγων ατόμων πέταξε γκαζάκια και μια βόμβα μολότοφ, με αποτέλεσμα την ισχυρή έκρηξη που τρόμαξε τους κατοίκους της περιοχής.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για την υπόθεση και για να εντοπίσει τους δράστες, καθώς υπήρξε άμεση κινητοποίηση μετά την κλήση των κατοίκων για έκρηξη.

Αποκλεισμένη η περιοχή από την αστυνομία

Μάλιστα, η περιοχή είναι αποκλεισμένη από αστυνομικές δυνάμεις μετά από τις πληροφορίες για έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ.

Η πρώτη εικόνα από το σημείο είναι ότι οι βόμβες μολότοφ εκτοξεύτηκαν προς την είσοδο των δικαστηρίων, προξένησαν ισχυρό θόρυβο και γι’ αυτό και υπήρξαν αναφορές για έκρηξη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως πρόκειται για αναβάθμιση των «καταδρομικών» ενεργειών που λαμβάνουν χώρα εδώ και σχεδόν 10 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.