Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χάρης Ρώμας: Θα κινηθώ νομικά, είναι πρόστυχο, σιχαμερό να με εμπλέκουν με παιδοφιλία

Για το θέμα των ημερών με τις καταγγελίες για κακοποίησεις -σεξουαλικές και λεκτικές- στο χώρο της Τέχνης αναφέρθηκε καλεσμένος στην εκπο...



Για το θέμα των ημερών με τις καταγγελίες για κακοποίησεις -σεξουαλικές και λεκτικές- στο χώρο της Τέχνης αναφέρθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Χάρης Ρώμας.

Σχολιάζοντας δημοσίευμα που τον δείχνει αγκαλιά με ένα παιδί, με αφορμή και το κίνημα #MeToo, ο γνωστός ηθοποιός είπε:

«Εννοείται ότι όταν είδα το πρωτοσέλιδο, σοκαρίστηκα. Αυτό κράτησε πολύ λίγο, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μου προσάψει κανείς. Ό,τι έχω κάνει ήταν ηθικά και κοινωνικά αποδεκτό. Θα ακολουθήσω κάθε νόμιμη διαδικασία. Όταν το διάβασα για παιδοφιλία, αυτό το ρυπαρό έντυπο… Έχω πάρει πάνω από 1.000 μηνύματα που μου λένε να μη δίνω σημασία σε αυτόν που τα έγραψε όλα αυτά για εμένα. Είναι πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο αυτό που συνέβη. Το παιδί ήταν το βαφτιστήρι μου. Η πολιτεία με κάθε τρόπο πρέπει να σταματήσει αυτού του είδους τη δημοσιογραφία. Οι Ράδιο Αρβύλα θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως η αναπαραγωγή αυτού του δημοσιεύματος δεν είναι γραφική. Είναι εγκληματική ενέργεια αυτό που γίνεται. Δεν θα το αποδεχτώ» είπε.

Η εμπλοκή με την πολιτική

«Είμαι τομεάρχης Πολιτισμού στην περιφέρεια Αττικής. Η χώρα αντιμετωπίζει σωρεία κρίσεων. Πολύς κόσμος εξαθλιώθηκε οικονομικά, πολλοί έφυγαν στο εξωτερικό. Μετά ήρθε και ο κορονοϊός. Νομίζω η διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα είναι αρκετά καλή. Να τονίσω ότι δεν είμαι κομματικό στέλεχος, κατέβηκα μετά την πρόσκληση του κ. Πατούλη που ήταν συμφοιτητής μου» είπε ο Χάρης Ρώμας.

Για την κακοκαιρία Μήδεια είπε: «Για την κακοκαιρία, καταλαβαίνω ότι πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, αλλά να αποδοθούν σωστά. Στην περιφέρεια είδα από την πρώτη στιγμή μεγάλη κινητοποίηση», συνέχισε σχολιάζοντας τα των ημερών».

«Ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που συνεργάζομαι και θεωρώ σπίτι μου, αλλά δεν αποκλείεται να ξαναπεράσω και από το MEGA», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.