Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν είναι μόνον κοπέλες, υπάρχουν πολλά αγόρια που ακόμα δεν έχουν μιλήσει

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας είπε σήμερα πως αν μιλήσουν και τα αγόρια που έχουν παρενοχληθεί θα γίνε...

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας είπε σήμερα πως αν μιλήσουν και τα αγόρια που έχουν παρενοχληθεί θα γίνει «χαμός», καθώς δεν έχουν κορυφωθεί ακόμη οι καταγγελίες.


Όπως αναφέρει ο κύριος Μπιμπίλας, «Υπάρχουν πολλές καταγγελίες για αρκετά πρόσωπα στο σωματείο. Το διοικητικό συμβούλιο παρέπεμψε τους δυο ηθοποιούς στο πειθαρχικό. Το θέμα των καταγγελιών δεν εχει κορυφωθεί, αυτά που έρχονται στα αυτιά μας είναι πολύ επικίνδυνα.


Ο κορωνοϊός έχει φέρει το πλήρωμα του χρόνου σε πολλά θέματα. Οι φερόμενοι ως θύτες δεν έχουν έρθει σε εμάς ακόμα και θεωρώ πως θα έπρεπε να πουν μια συγγνώμη ή να κάνουν σαφή τη θέση τους.»



 

Ενώ ο πρόεδρος συνεχίζει λέγοντας πώς «Δεν είναι μόνο κοπέλες που έχουν παρενοχληθεί. Υπάρχουν πολλά αγόρια που ακόμα δεν έχουν μιλήσει. Αν ανοίξουν το στόμα τους θα γίνει χαμός» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ συνέχισε, «Ακόμα και εγώ που είμαι 45 χρόνια στο χώρο μένω έκπληκτος με τις εξελίξεις. Πρέπει να βγουν όσοι πρέπει να μιλήσουν, δεν πρέπει να είμαστε συνένοχοι.


Για κάποια γεγονότα είχα ακούσει, όπως και αρκετοί συνάδελφοί μου, αλλά ολοι έλεγαν μην το πεις. Ζούμε σε ενα μικρό χώρο και φοβόμαστε μη χάσουμε τη δουλειά μας. Υπήρχε φόβος και αυτή τη στιγμή φαίνεται να μην υπάρχει. Όταν εχεις μια Πρόεδρο της Δημοκρατίας που λέει «πείτε τα μη φοβάστε» είναι βοηθητικό.


Όταν υπάρχει και το διαδίκτυο όπου μπορεί ο καθένας να γράψει ό,τι θέλει εκεί είναι πιο εύκολο όμως γίνεται λίγο επικίνδυνο. Εμείς είπαμε με τα μέλη μας να προσπαθήσουμε να μη φωτογραφίσουμε πρόσωπα. Είπαμε ελάτε στο σωματείο να τα καταγγείλετε για να μην φανεί οτι υπάρχει κουτσομπολίστικη διάθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.