Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Όλυμπος: Το τραγικό βίντεο στα χιόνια που είχαν κοινοποιήσει οι αδικοχαμένοι από την χιονοστιβάδα γιατροί

Οι δύο γιατροί που έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο στον Όλυμπο κάνοντας σκι, είχαν κοινοποιήσει βίντεο από εξορμήσεις τους στα χιόνια....

Οι δύο γιατροί που έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο στον Όλυμπο κάνοντας σκι, είχαν κοινοποιήσει βίντεο από εξορμήσεις τους στα χιόνια.



Η κοινωνία της Λάρισας έχει βυθιστεί στο πένθος για την τραγική απώλεια των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου, Τηλέμαχου Ζαφειρίδη και Θεόδωρου Χατζόπουλου, που έχασαν τη ζωή τους στον Όλυμπο.


«Οι αδικοχαμένοι γιατροί βρίσκονταν στην πρώτη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας προσφέροντας πολλά στους συμπολίτες μας. Το κενό που αφήνουν είναι δυσαναπλήρωτο. Τους απoχαιρετούμε με θλίψη και οδύνη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους, στην οικογένεια του Γενικού μας Νοσοκομείου και στην ιατρική κοινότητα», αναφέρει με ανακοίνωση του ο Δήμος Λαρισαίων.


Οι δυο γιατροί, που σκοτώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης από χιονοστιβάδα που τους καταπλάκωσε, έσωσαν δεκάδες ζωές και ήταν από τα «δυνατότερα χαρτιά» στη μάχη κατά του κορονοϊού, αμφότεροι στελέχη της ΜΕΘ.


«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την θλίψη, τον θρήνο και την οδύνη που βιώνουμε όλοι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με την απώλεια των δύο σπουδαίων συναδέλφων. Πρόκειται για ιατρούς οι οποίοι ξεπερνούσαν τις έννοιες της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της ανιδιοτέλειας. Οι δύο συνάδελφοι μας δίδαξαν με τις γνώσεις τους και τις ικανότητες τους. Με ανθρωπιά και αυταπάρνηση υπερέβαλαν εαυτούς κάθε ημέρα σε υψηλής ποιότητας απαιτητικό κλινικό έργο για την σωτηρία αρρώστων χωρίς περιορισμούς ωραρίων και κόπωσης»


Ο Θόδωρος Χατζόπουλος, αναισθησιολόγος από την Αγιά Λάρισας, 49 ετών και πατέρας ενός παιδιού και ο Τηλέμαχος Ζαφειρίδης, παθολόγος-εντατικολόγος, από τη Ραψάνη, 46 ετών και πατέρας τριών παιδιών μεταφέρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο Κ.Υ Ελασσόνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Αργά τη νύχτα οι σοροί τους έφτασαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την αναγνώριση από τους οικείους τους.



Δείτε τα βίντεο που είχε δημοσιοποιήσει ο αδικοχαμένος γιατρός Θ. Χατζόπουλος από προηγούμενες καταβάσεις των σκιέρ στον Όλυμπο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.