Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκάνδαλο: Δικηγόρος γυρνούσε πορνό με τις φυλακισμένες πελάτισσές του – Υπέγραφαν και ρήτρες εχεμύθειας

Σάλος έχει ξεσπάει στις ΗΠΑ καθώς ένας δικηγόρος στη Φλόριντα τραβούσε βίντεο ερασιτεχνικού πορνό με τις φυλακισμένες πελάτισσές του. Όπως ...





Σάλος έχει ξεσπάει στις ΗΠΑ καθώς ένας δικηγόρος στη Φλόριντα τραβούσε βίντεο ερασιτεχνικού πορνό με τις φυλακισμένες πελάτισσές του. Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, ο Andrew Spark είχε μετατρέψει τις συναντήσεις δικηγόρου-πελάτη σε κανονική «ροζ» επιχείρηση.

Ο 58χρονος δικηγόρος, όπως αναφέρει η New York Post, απομονωνόταν με τις πελάτισσές του στο δωμάτιο επισκέψεων των φυλακών και έκαναν σεξ μπροστά στην κάμερα. Μάλιστα, ο Andrew Spark υποχρέωνε τις κρατούμενες πελάτισσές του να υπογράφουν ρήτρες εχεμύθειας για τις συνευρέσεις τους. Ήταν υποχρεωμένες να μην αποκαλύψουν τίποτα για την ταυτότητά του, σύμφωνα με τη δικογραφία.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η New York Post, σε ένα από αυτά τα περιστατικά, ο δικηγόρος φέρεται να πλήρωσε μια κρατούμενη 10 δολάρια για να τη βιντεοσκοπήσει να του κάνει στοματικό έρωτα. Αυτό ήταν το περιστατικό που θα οδηγούσε στη σύλληψη του 58χρονου δικηγόρου, καθώς τον έπιασαν στα πράσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.