Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν μπορεί να σταθεί ΠΟΥΘΕΝΑ... «Ξεκουμπίσου!» Συνθήματα με μπογιές κατά του Φιλιππίδη στην εξοχική κατοικία του στο Σοφικό

Ούτε… ζωγραφιστό δεν θέλουν να βλέπουν τον ηθοποιό οι κάτοικοι της περιοχής μετά την αποκάλυψη των καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις...





Ούτε… ζωγραφιστό δεν θέλουν να βλέπουν τον ηθοποιό οι κάτοικοι της περιοχής μετά την αποκάλυψη των καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις εις βάρος συναδέλφων του! 

Μάλιστα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso», κάποιοι πήγαν και έγραψαν συνθήματα εναντίον του ηθοποιού στους τοίχους της εξοχικής κατοικίας του Φιλιππίδη στο Σοφικό, θέλοντας έτσι να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την αρρωστημένη δράση του πρωταγωνιστή του θεάτρου και της τηλεόρασης! Αφού γράφτηκαν τα συνθήματα, ο Φιλιππίδης προφανώς ενημερώθηκε για το τι συνέβη, και έτσι εξηγείται το γεγονός ότι αυτά καλύφτηκαν με μαύρη μπογιά, ώστε οι διερχόμενοι να μην μπορούν να δουν τι του «σούρουν» όσοι τα έγραψαν.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν κάτοικοι της περιοχής στην «Espresso», το θέμα της εξοχικής κατοικίας του ηθοποιού απασχολεί αρκετούς ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής και για άλλους λόγους! Βλέπετε, κάποιοι εξ αυτών είχαν εργαστεί στη συγκεκριμένη βίλα, όμως από ένα χρονικό σημείο και ύστερα ο ηθοποιός σταμάτησε απότομα να πηγαίνει εκεί (για άγνωστο λόγο), με αποτέλεσμα να «παγώσουν» πολλές εργασίες για την ολοκλήρωση της πολυτελούς κατοικίας. Κάτι αντίστοιχο ωστόσο έχει συμβεί και στην περιοχή των Ιωαννίνων, απ’ όπου ο ηθοποιός κατάγεται, καθώς αρκετοί κάτοικοι όταν ξέσπασε το θέμα με τις καταγγελίες μέσω των social media θεωρούσαν τον ηθοποιό ανεπιθύμητο στην περιοχή τους.
Από πού άρχισαν όμως όλα αυτά;

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκαν από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, και οι καταγγελίες που υπέβαλαν οι ηθοποιοί Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), ζητώντας τη διαγραφή του, ήταν η κορυφή του παγόβουνου για τον ίδιο.

Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, για παράδειγμα, στην καταγγελία της αναφέρει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έμπαινε μέσα στο καμαρίνι της και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα της, μπροστά από τον οποίο καθόταν εκείνη.

«Το έτος 2000, σε ηλικία 24 ετών, συνεργάστηκα με τον καταγγελλόμενο. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας ο καταγγελλόμενος σταδιακά με απομόνωσε με διάφορα τεχνάσματα από τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου και φρόντισε να έχω δικό μου καμαρίνι, με την πρόφαση (όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων) ότι θα ερμήνευα τον βασικό γυναικείο ρόλο του έργου. Το καμαρίνι αυτό βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο δικό του» αναφέρει χαρακτηριστικά στην καταγγελία της η γνωστή ηθοποιός. Και προσθέτει ότι ο ίδιος είχε τα κλειδιά για το καμαρίνι της καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας τους, μπαινοβγαίνοντας σε αυτό χωρίς να χτυπά και ορισμένες φορές κλειδώνοντας την πόρτα πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.