Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγωδία στον Έβρο: Με τιμές ήρωα η κηδεία του αδικοχαμένου αρχιπυροσβέστη - ΒΙΝΤΕΟ

Φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο αρχιπυροσβέστη Το τελευταίο αντίο στον 46χρονο αρχιπυροσβέστη που έχασε τη ζωή τ...






Φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο αρχιπυροσβέστη

Το τελευταίο αντίο στον 46χρονο αρχιπυροσβέστη που έχασε τη ζωή του, τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, προσπαθώντας να απεγκλωβίσει μαθητές σε σχολείο της περιοχής Απαλού Έβρου, είπαν το μεσημέρι της Τρίτης συγγενείς. φίλοι και συνάδελφοι του άτυχου άνδρα. 

Στην κηδεία που τελέστηκε στον Άγιο Γεώργιο στην Νέα Χιλή στην Αλεξανδρούπολη, έδωσε το παρών και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανος Κολοκούρης.

Στην Αλεξανδρούπολη ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε από χθες Δευτέρα ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανος Κολοκούρης, προκειμένου να στηρίξει την οικογένεια του 46χρονου. «Βρίσκομαι σήμερα εδώ για να εκφράσω, σαν Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, τη βαθιά θλίψη και την οδύνη μου για το περιστατικό στο οποίο χάθηκε ένας λεβέντης, ένα παλικάρι από το Πυροσβεστικό Σώμα, από την οικογένεια του Πυροσβεστικού Σώματος, εκτελώντας το καθήκον του με επιμέλεια, με αυτοθυσία, για να καταφέρουμε να απομακρύνουμε και να διασώσουμε 21 παιδιά από ένα νηπιαγωγείο», δήλωσε ο κ. Κολοκούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.