Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γάτα-ηρωίδα πέθανε προσπαθώντας να προστατεύσει μικρά παιδιά από επικίνδυνο φίδι

Μια γάτα μιας οικογένειας στην Αυστραλία πέθανε μετά από μάχη με ένα δηλητηριώδες φίδι για να προστατεύσει τα μικρά παιδιά του ιδιοκτήτη τ...

Μια γάτα μιας οικογένειας στην Αυστραλία πέθανε μετά από μάχη με ένα δηλητηριώδες φίδι για να προστατεύσει τα μικρά παιδιά του ιδιοκτήτη της.


Η γάτα με το όνομα Άρθουρ έπαιζε στον κήπο με τα παιδιά στο σπίτι της οικογένειας στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, όταν ένα καφέ φίδι έκανε την εμφάνισή του.

Η Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης των Ζώων ανέφερε σε μια δημοσίευση στο Facebook ότι το κατοικίδιο «χτύπησε» γρήγορα, σκοτώνοντας το ερπετό πριν αυτό προλάβει να επιτεθεί.


Ωστόσο, το φίδι -το οποίο φέρει το δεύτερο πιο τοξικό δηλητήριο στον κόσμο και θεωρείται το πιο επικίνδυνο είδος φιδιού της Αυστραλίας- κατάφερε να δαγκώσει τον Άρθουρ κατά τη διάρκεια της πάλης τους.


Το Australian Geographic περιγράφει το καφέ φίδι ως εξαιρετικά ευέλικτο, καθώς και εξαιρετικά επιθετικό. Ακόμη και μια μικρή ποσότητα από το δηλητήριό του μπορεί να προκαλέσει γρήγορη παράλυση σε λίγα δευτερόλεπτα.


«Δυστυχώς, κατά τη διαδικασία, ο Αρθουρ έλαβε ένα θανατηφόρο δήγμα φιδιού», συνεχίζει η ανάρτηση.


Η γάτα κατέρρευσε αμέσως μετά τη μάχη με το φίδι και στη συνέχεια ανέκτησε τις αισθήσεις της, αλλά η οικογένειά της δεν γνώριζε ότι είχε δαγκωθεί.


Την επόμενη μέρα κατέρρευσε ξανά και μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο, ο οποίος τους είπε ότι δεν θα ανακάμψει από τους τραυματισμούς της.



«Η οικογένειά του, συντετριμμένη, τον θυμάται με αγάπη και είναι για πάντα ευγνώμων που έσωσε τις ζωές των παιδιών», δήλωσε η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης.


Οι χρήστες του Facebook έσπευσαν να επαινέσουν τον Άρθουρ στα σχόλια, αποκαλώντας τον γενναίο, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη θλίψη τους στην οικογένεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.