Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτοί είναι οι νέοι Ιπτάμενοι της Πολεμικής Αεροπορίας – Τα συγχαρητήρια από τον Αντιπτέραρχο Μπλιούμη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) έγινε γνωστό ότι χθες Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 διεξήχθη η τελετή πέρατος πτ...





Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) έγινε γνωστό ότι χθες Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 διεξήχθη η τελετή πέρατος πτητικής εκπαίδευσης της 92η σειρά Ιπτάμενων παρουσία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

Ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Μπλιούμης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που σηματοδότησε επίσημα την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας της 92ης Σειράς Ιπτάμενων ενώ παρέδωσε επαίνους και τα βραβεία στους νέους πιλότους της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ

Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε η τελετή πέρατος της πτητικής εκπαίδευσης των Ανθυποσμηναγών της 92ης Σειράς Ιπταμένων, στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος, στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ απένειμε στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Στέφανο Πατσίκα, αρχαιότερο Έλληνα Ανθυποσμηναγό της 92ης Σειράς και στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Βασίλειο Μόσχο, πρωτεύσαντα στην πτητική εκπαίδευση, τους επαίνους και τα βραβεία για την αποφοίτησή τους, ενώ στην ομιλία του προς τους αποφοιτήσαντες, τους συνεχάρη για την επιτυχή ολοκλήρωση της πτητικής τους εκπαίδευσης και τους ζήτησε να είναι άριστοι επαγγελματίες δίνοντας έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση, στην τυποποίηση, στην πειθαρχεία και στην ασφάλεια.

Δείτε φωτογραφίες:

 ΓΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.