Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Είχα παρενόχληση από ένα σπουδαίο σκηνοθέτη, μου ζήτησε συγγνώμη επειδή ξεπέρασε τα όρια

  «Το είχα μέσα μου για καιρό. Και αναρωτιόμουν τώρα αυτός δεν θα με ξαναπάρει σε δουλειές;», λέει ο ηθοποιός μιλώντας για το δικό του περισ...

 


«Το είχα μέσα μου για καιρό. Και αναρωτιόμουν τώρα αυτός δεν θα με ξαναπάρει σε δουλειές;», λέει ο ηθοποιός μιλώντας για το δικό του περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης όταν ήταν 19 ετών

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ο ηθοποιός μίλησε για την πρωτόγνωρη εμπειρία της πατρότητας, για τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη, για το θάνατο του αδερφού του και αποκάλυψε αν ο ίδιος έχει βρεθεί αντιμέτωπος με περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο της υποκριτικής.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο μεγάλο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου καταθέτοντας τη δική του εμπειρία: «Πιτσιρικάς και γω πέρασα από διάφορα φλερτ. Άλλα έντονα άλλα λιγότερο έντονα. Είχα παρενόχληση από ένα σπουδαίο σκηνοθέτη που κάναμε καιρό μαθήματα. Έγινε η κρούση απότομα. Τα έχασα και εξαφανίστηκα. Ήμουν 19 χρονών και λέω έτσι είναι; Το είχα μέσα μου για καιρό. Και αναρωτιόμουν τώρα αυτός δεν θα με ξαναπάρει σε δουλειές; Μετά από καιρό ο ίδιος σκηνοθέτης μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι ξεπέρασε τα όρια».

Η συνέντευξη είχε γίνει πριν τη καταγγελία της Λένας Δροσάκη στο ΣΕΗ

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε στις 22 Ιανουαρίου, πριν η σύζυγός του Λένα Δροσάκη κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ για σεξουαλική παρενόχλησε κατονομάζοντας γνωστό ηθοποιό. Ωστόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για κάποιο άτομο που υπάρχει στο χώρο και τον γνωρίζει από όσα του έχουν πει συνάδελφοί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.