Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΜΠΌΡΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ... Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρασημοφορεί τον Ιάκωβο Τσούνη που δίνει την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις

Την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παρασημοφορήσει τον 97χρονο εφοπλιστή Ιάκωβο Τσούνη για τ...





Την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παρασημοφορήσει τον 97χρονο εφοπλιστή Ιάκωβο Τσούνη για τη σημαντική προσφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσούνης έκανε δωρεά ύψους 23 εκατ. ευρώ και 60 αποβατικών σκαφών προς τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τον περασμένο Ιούνιο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επέδωσε ξίφος στον Υποστράτηγο επί τιμή (Υπτγο ε.τ.) Ιάκωβο Τσούνη, για την αναγνώριση των διακεκριμένων υπηρεσιών του προς τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο ίδιος ο κ. Τσούνης, μιλώντας χθες στον ΣΚΑΙ, ανέφερε πως επιθυμεί να φύγει από τη ζωή όπως ακριβώς ξεκίνησε, ξυπόλητος.

Όμως γιατί αποφάσισε να δωρίσει όλο το βιός του στις Ένοπλες Δυνάμεις; «Ο πιο σπουδαίος για μένα είναι ο πατριώτης. Όχι εκείνος που έχει λεφτά, όχι εκείνος που έχει τιμητικές διακρίσεις! Δίχως πατρίδα, ούτε ο πλούτος, ούτε η δόξα ούτε οι χαρές υπάρχουν» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κος Τσούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.