Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χριστίνα Σαμπανίκου: Μου ζητήθηκε να τον προκαλέσω χορεύοντας σαν να είναι πελάτης… πάγωσα

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την σεξουαλική παρενόχληση την οποία καταγγέλλει ότι υπέστη από ηθοποιό και σκηνοθέτη Η Χριστίνα Σαμπανίκ...





Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την σεξουαλική παρενόχληση την οποία καταγγέλλει ότι υπέστη από ηθοποιό και σκηνοθέτη

Η Χριστίνα Σαμπανίκου, είναι μια από τις 14 γυναίκες ηθοποιούς οι οποίες καταγγέλλουν ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση.

Η ηθοποιός περιέγραψε στην κάμερα της ΕΡΤ την εμπειρία της. Όπως εξομολογείται, της είχε ζητήσει για την οντισιόν, να φοράει τακούνια, στενή φούστα και διχτυωτό καλσόν ενώ πάνω στη σκηνή την έκανε να παγώσει με άσεμνες χειρονομίες.

«Μου ζητήθηκε να τον προκαλέσω χορεύοντας σαν να είναι πελάτης… πάγωσα… μετά κατέβηκε στις πίσω θέσεις κι εκεί έκανε ό,τι έκανε… έφυγα πανικόβλητη» αναφέρει η Χριστίνα Σαμπανίκου.

Η Χριστίνα Σαμπανίκου, παρόλα αυτά ζητάει να μη δαιμονοποιηθεί το θέατρο, γιατί τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.

«Δόθηκε η ευκαιρία να κοιτάξουμε μέσα μας και να σπάσει το απόστημα όχι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στο δημοσιογραφικό, τις πολυεθνικές, όπου υπάρχουν σχέσεις εξουσίας» λέει η ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.