Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είναι πολλά τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ στην τουρκία... «Οδεύουμε στο να γίνουμε παγκόσμιος ηγέτης στον τουρισμό»…

Ο Ερντογάν μετείχε σε εγκαίνια μουσείου σινεμά στην Κωνσταντινούπολη. Στα εγκαίνια μετείχε και ο παγκοσμίως γνωστός ηθοποιός Τζέισον Στέϊθα...






Ο Ερντογάν μετείχε σε εγκαίνια μουσείου σινεμά στην Κωνσταντινούπολη. Στα εγκαίνια μετείχε και ο παγκοσμίως γνωστός ηθοποιός Τζέισον Στέϊθαμ

Στην ομιλία του ο Ερντογάν μεταξύ άλλων είπε και τα εξής :

“Γνωρίζουμε πως με την εξομάλυνση θα φτάσουμε σε ακόμα υψηλότερους αριθμούς τουριστών.
Στις κρατήσεις που γίνονται στη χώρα μας υπάρχει κάτι σαν έκρηξη. 

Πρώτα ο Αλλάχ είναι κοντά ο καιρός που θα ζήσουμε μέρες μεγαλύτερης αφθονίας. Η Κωνσταντινούπολη είναι η μεγαλύτερη πολιτιστική τουριστική και καλλιτεχνική μας αξία. 

Ως Κωνσταντινουπολίτης πιστεύω πως ακόμη δεν αξιοποιήσαμε όπως θα έπρεπε αυτή την ωραία πόλη. Μπορούμε να πούμε πως η Κωνσταντινούπολη από μόνη της έχει δυνατότητα φιλοξενίας 50 ή και 100 εκατομμυρίων τουριστών. 

Πρέπει να κινητοποιήσουμε κάθε ιστορική, πολιτιστική, καλλιτεχνική και φυσική ομορφιά, όπως και κάθε ανθρώπινο δυναμικό, τόσο στην Κωνσταντινούπολη όσο και σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Επιθυμούμε να προλάβουμε να ανοίξει το τζάμι στο Ταξίμ για την προσευχή του ραμαζανιού της επόμενης χρονιάς. Εκεί θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του ως εκθεσιακός χώρος, χώρος λατρείας και πολιτισμού.

Είμαστε μία χώρα που οδεύουμε στο να γίνουμε παγκόσμιος ηγέτης στον τουριστικό τομέα¨

sabah.com.tr - tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.