Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από την Γαλλία «Να είστε έτοιμοι! Το Τσεσμέ βγήκε στο Αιγαίο για για να δοκιμαστεί η στάση Ελλάδος - ΗΠΑ»

Πραγματική “βόμβα” έριξαν γαλλικές πηγές, αναφέροντας ότι ο Ερντογάν προκαλεί στα ίσια τον Τ.Μπάιντεν στην Α.Μεσόγειο για να σφυγμομετρήσει ...





Πραγματική “βόμβα” έριξαν γαλλικές πηγές, αναφέροντας ότι ο Ερντογάν προκαλεί στα ίσια τον Τ.Μπάιντεν στην Α.Μεσόγειο για να σφυγμομετρήσει αντιδράσεις του, με σκοπό φυσικά να κινηθεί παρακάτω το επόμενο διάστημα κατά Ελλάδος και Κύπρου.

“Η αποστολή του TCG Çeşme αφορά πιθανότατα δοκιμή των αντιδράσεων της νέας κυβέρνησης Μπάιντεν από την Άγκυρα.

Επιπλέον, θα αποπλεύσει το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle τις επόμενες ημέρες με προορισμό την Ανατολική Μεσόγειο μαζί με τη συνοδεία του. 

Ως υπενθύμιση, η Γαλλία υποστηρίζει την Ελλάδα και την Κυπριακή Δημοκρατία έναντι των τουρκικών ισχυρισμών”, αναφέρει η γαλλική πηγή.

Το σενάριο αυτό είναι το πιο κοντινό στην πραγματικότητα, μαζί με αυτό την αντίδρασης του Τούρκου προέδρου στην απαίτηση Κιλιτσάρογλου να παραιτηθεί μετά το φιάσκο στο Β.Ιράκ που στοίχισε την ζωή σε 13 Τούρκους ομήρους.

Την ίδια στιγμή ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χούλι Ακάρ δήλωσε ότι οι κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας θα αποδυναμώσουν τη συμμαχία του ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.