Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τους βγήκε «ξινό» το πάρτι αρραβώνα: Φυλάκιση για τον «γαμπρό» και χρηματικά πρόστιμα για όλους

Φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον μέλλοντα γαμπρό γ...

Φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον μέλλοντα γαμπρό για το κορoνω-πάρτι, στο πλαίσιο του αρραβώνα του.



Το περιστατικό έγινε στον Δενδροπόταμο, με τον γαμπρό να συλλαμβάνεται και να κρίνεται ένοχος για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του.


Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είχε προγραμματίσει τον αρραβώνα πριν την έναρξη του τρίτου κύματος της πανδημίας.



«Είχα πληρώσει την τούρτα και τα φαγητά. Η μουσική ορχήστρα σταμάτησε στις 10.30 στο τραπέζι και παρευρίσκονταν μέλη του στενού οικογενειακού μας περιβάλλοντος», ανέφερε μεταξύ άλλων.



Σύμφωνα με το GRTIMES, Ύστερα από καταγγελία πήγαν στο σημείο και βεβαίωσαν πρόστιμα ύψους 3000 ευρώ για τον διοργανωτή και 300 ευρώ για τον κάθε έναν από τους 15 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν και 4 ανήλικοι.


Παράλληλα ο γαμπρός συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω. Η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης του απήγγειλε την κατηγορία ενώ στην συνέχεια των παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.


Πηγή: GRTIMES

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.