Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαρμόσυνα νέα... Εξιτήριο για τον 9χρονο Μάριο που νικησε τον κορονοϊό

Την πύλη του Περιφερειακού ΠανεπιSτημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, πέρασε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι σήμερα ο 9χρονος Μάριος, που βγήκε ν...





Την πύλη του Περιφερειακού ΠανεπιSτημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, πέρασε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι σήμερα ο 9χρονος Μάριος, που βγήκε νικητής μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.

Εξιτήριο έλαβε επίσης και ένα βρέφος 22 μηνών το οποίο είχε μεταφερθεί νοσοκομείο και είχε νοσηλευτεί καθώς ήταν θετικό στον ιό.

Στην κλινική παίδων του ΠΠΝΠ δεν νοσηλεύεται πλέον κανένα παιδί καθώς εξιτήριο είχε λάβει και ο δεκάχρονος που νοσηλευόταν επίσης με κορονοϊό, σύμφωνα με το PatrasTimes.


Ο 9χρονος Μάιος έδωσε σκληρή μάχη με τον κορονοϊό, τόσο στη ΜΕΘ Παίδων όσο και στην κλινική covid για παιδιά του ΠΠΝΠ και πλέον βρίσκεται ασφαλείς στο σπίτι του.

Η περιπέτεια του μικρού και η μάχη που έδωσε στη ΜΕΘ έγινε σύμβολο “αγώνα” και η θετική εξέλιξη που είχε η πορεία της υγείας του μήνυμα ελπίδας για όλους εκείνους που νοσούν από κορονοϊό σε όλη τη χώρα. Να σημειωθεί πως στον 9χρονο οι γιατροί της ΜΕΘ προχώρησαν σε χορήγηση θεραπευτικής αγωγής για μεγάλους ενώ για να λειτουργούν οι πνεύμονες προχώρησαν στη νοσηλεία σε θέση πρηνηδόν, μπρούμητα δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.