Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

45χρονη έφτασε κοντά στο θάνατο από μαγκάλι – Οι αναπάντητες κλήσεις και ο κλειδαράς

Στη Λαμία μία 45χρονη παραλίγο να χάσει τη ζωή της από μαγκάλι. Το είχε ανάψει για να ζεσταθεί, αλλά εισέπνευσε αναθυμιάσεις και έχασε τις...

Στη Λαμία μία 45χρονη παραλίγο να χάσει τη ζωή της από μαγκάλι. Το είχε ανάψει για να ζεσταθεί, αλλά εισέπνευσε αναθυμιάσεις και έχασε τις αισθήσεις της.



Ευτυχώς, την 45χρονη στη Λαμία τη βρήκαν και την έσωσαν την τελευταία στιγμή. Τώρα, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.


Σύμφωνα με το LamiaReport, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (18.02.2021) όταν η 45χρονη, η οποία διαμένει μόνη της, άναψε ένα μαγκάλι για να ζεσταθεί.


Νωρίς το μεσημέρι, οι δικοί της άνθρωποι ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε στις απανωτές τηλεφωνικές κλήσεις που της έκαναν. Κάλεσαν την αστυνομία και πήγαν στο σπίτι, όπου διαπίστωσαν ότι ήταν κλειδωμένο με το κλειδί πίσω από την πόρτα, με την 45χρονη να εξακολουθεί να μην δίνει σημεία ζωής.


Οι αστυνομικοί φώναξαν αμέσως κλειδαρά, με τη βοήθεια του οποίου άνοιξαν την πόρτα για να βρουν στο εσωτερικό του σπιτιού τη γυναίκα σχεδόν αναίσθητη και μέσα στο σπίτι ένα μαγκάλι αναμμένο, οι αναθυμιάσεις του οποίου είχαν «δηλητηριάσει» την 45χρονη.



Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε εσπευσμένα την γυναίκα στα επείγοντα όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.


Ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν, ωστόσο παραμένει για νοσηλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.