Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι οδήγησε την 39χρονη αισθητικό να κοιμάται σε εγκαταλελειμμένο ΙΧ -Τα προβλήματα υγείας και οι προστριβές Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/39hroni-aisthitikos-koimatai-se-ih

   Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της 39χρονης αισθητικού, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο πολλά είναι τα ερωτηματι...

 



 Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της 39χρονης αισθητικού, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο πολλά είναι τα ερωτηματικά σχετικά με τους λόγους που την οδηγησαν να ζει τόσους μήνες σε ένα αυτοκίνητο.

Η κοπέλα, μετά από εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη την περασμένη Κυριακή, εντοπίστηκε να ζει σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Δεριγνύ.

Σοβαρά προβλήματα υγείας και προστριβές με το στενό οικογενειακό περιβάλλον της φαίνεται να οδήγησαν τη 39χρονη αισθητικό να εξαφανιστεί από την Καλλιθέα και να ζει σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο. Οπως έγινε γνωστό, η αισθητικός αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που την απομάκρυνε από την οικογένειά της. 

Αρνητικό ρόλο έπαιξαν και κάποιοι «φίλοι», που την προσέγγισαν και εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη της, όπως αναφέρεται στο σάιτ της γνωστής δημοσιογράφου. Οι συγγενείς της έχασαν τα ίχνη της το περασμένο Πάσχα ενώ ανησύχησαν για τη ζωή της όταν δεν εμφανίστηκε ενάμισι μήνα μετά, στην κηδεία του αγαπημένου της πατέρα.

Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες, εκείνη δεν ήταν η πρώτη φορά που η 39χρονη έφευγε από το σπίτι της. Κάθε φορά που η αισθητικός εξαφανιζόταν, η οικογένεια κατάφερνε να την εντοπίζει και να την επαναφέρει στην οικογενειακή εστία, μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, όπου έφυγε από το σπίτι της στην Καλλιθέα και τα ίχνη της χάθηκαν. Αμεσως σήμανε συναγερμός.

 Ειδικότερα το τελευταίο διάστημα, τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε η Γραμμή Ζωής για την 39χρονη αισθητικό, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ήταν εκατοντάδες. Πολλές από τις μαρτυρίες που έφτασαν στη Γραμμή Ζωή, έδειχναν το ίδιο σημείο και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές για τον εντοπισμό της 39χρονης. Με μια συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών, η 39χρονη αισθητικός, που είχε εξαφανιστεί από την Καλλιθέα, εντοπίστηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στον Αγιο Παντελεήμονα.

Μιλώντας ε τηλεοπτική εκπομπή ο αδερφός της ευχαρίστησε, την αστυνομία και τους τηλεθεατές χάρη στους οποίους η αδερφή του που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, βρέθηκε και είναι καλά. iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.