Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα μαρτυρία «καίει» τον 37χρονο ηθοποιό: Μου πρότεινε να συνευρεθούμε ερωτικά με τον σκηνοθέτη

Ακόμη μια μαρτυρία για τoν 37χρονο ηθοποιό φέρνει στο φώς το Open, την ώρα που αναμενεται να εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης. Ο...

Ακόμη μια μαρτυρία για τoν 37χρονο ηθοποιό φέρνει στο φώς το Open, την ώρα που αναμενεται να εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.


Ο 37χρονος ηθοποιός έχει δεχθεί μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση από τον Δημήτρη Ανθή και ακόμη μια μαρτυρία έρχεται στο φως, αυτή την φορά από τον Χρήστο Πέρρο.


Ο Χρήστος Πέρρος μιλώντας στο Open αποκάλυψε πως ο ηθοποιός των είχε προσεγγίσει ώστε να συνευρεθούν ερωτικά οι δυο τους μαζί με τον πασίγνωστο σκηνοθέτη.


«Τον εν λόγω ηθοποιό τον συνάντησα πρώτη φορά γιατί μου άνοιξε την πόρτα της δραματικής σχολής που πήγα να φοιτήσω. Κάθομαι στο καφέ και πίνω τον καφέ μου με τους φίλους μου και έρχεται δίπλα μου και μου λέει “Γεια σου, τι κάνεις; Με θυμάσαι;”. Του απαντώ “Γνωριζόμαστε από κάπου;”. Μου απαντά: “Ελα, που είχες έρθει στη σχολή…”», αναφέρει ο καταγγέλλων στο Open.


Τότε ο καταγγέλλων, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, τού απάντησε: «Τι κάνεις; Καλά είσαι;. Τον θυμήθηκα έπειτα από λίγο. Οι προτάσεις αυτών των δύο ανδρών ήταν χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς περιστροφές. Μου είπε ευθαρσώς αν θέλω να συνευρεθούμε ερωτικά οι τρεις μας. Εγώ βλέπω τον ηθοποιό, τον μικρότερο σε ηλικία, μου προτείνει αυτή τη συνεύρεση για τρεις άνδρες και ψάχνω να βρω τι λείπει, ποιος είναι ο τρίτος άνδρας. Και μου λέει “ο κύριος πίσω σου” και όπως γυρίζω βλέπω τον σκηνοθέτη. Προφανώς και ήταν φίλοι, αν δεν ήταν κάτι παραπάνω από αυτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.