Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

350 ψηφιακοί ασύρματοι «φαντάσματα» σε σπίτια αστυνομικών

Αυστηρή εντολή για καταγραφή όλων των ασυρμάτων που βρίσκονται παράνομα σε σπίτια αστυνομικών εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που...

Αυστηρή εντολή για καταγραφή όλων των ασυρμάτων που βρίσκονται παράνομα σε σπίτια αστυνομικών εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τουλάχιστον 350 ασύρματοι βρίσκονται σε σπίτια αστυνομικών ή οπουδήποτε αλλού, όπως π.χ. ο ασύρματος ενός αξιωματικού της αστυνομίας, ενός εκπαιδευτή, ο οποίος βρέθηκε στα χέρια σπείρας ληστών στο Ζεφύρι.


Είχαν τον ασύρματο για να ακούν την αστυνομία και να αποφεύγουν την σύλληψη την ώρα που έκαναν ληστρική επιδρομή. Μάλιστα, ο αξιωματικός φέρεται να έπαιρνε 5000 ευρώ τον μήνα για να νοικιάζει τον ασύρματο, αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.


Αυτό ήταν και η αφορμή για την επείγουσα διαταγή της ΕΛ.ΑΣ.


«Απαγορεύεται από εδώ και πέρα αυστηρά η παραχώρηση ασυρμάτου σε μη αναρμόδιο αστυνομικό προσωπικό ή σε τρίτα πρόσωπα. Απαγορεύεται αυστηρά να παίρνει κάποιος τον ασύρματο πλέον στο σπίτι του, ενώ σε περίπτωση απώλειας οι κυρώσεις θα είναι πολύ σημαντικές. Θα επιβάλλονται και πειθαρχικές και ποινικές κυρώσεις», ανέφερε ο δημοσιογράφος του Star.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.