Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν μας ξεχνάνε... Αιγαίο: 31 παραβιάσεις του εναέριου χώρου από τουρκικά κατασκοπευτικά

Τα τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η κοινή ελληνογαλλική...





Τα τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η κοινή ελληνογαλλική άσκηση «Σκύρος 2021»

Σε ένα νέο μπαράζ παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου προχώρησε η τουρκική πολεμική αεροπορία την ίδια ώρα που πάνω από το Αιγαίο έκαναν την εμφάνιση τους τα τέσσερα γαλλικά μαχητικά «Rafale» που πήραν μέρος στην άσκηση «Σκύρος 2021».

Η τουρκική πολεμική αεροπορία έστειλε πάνω από το Αιγαίο τέσσερα κατασκοπευτικιά αεροσκάφη CN-235 τα οποία πραγματοποίησαν 31 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.

Τα τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο και όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ σε όλες τις περιπτώσεις αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.