Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καναδάς: Μάζεψε 25.000 δολάρια για την υπάλληλο που τον σέρβιρε επί 50 χρόνια

Όταν είδε πελάτη να μιλάει άσχημα στην υπάλληλο, αποφάσισε να αναλάβει δράση και να κάνει κάτι που θα τη βοηθούσε ουσιαστικά. Σε ένα εστια...

Όταν είδε πελάτη να μιλάει άσχημα στην υπάλληλο, αποφάσισε να αναλάβει δράση και να κάνει κάτι που θα τη βοηθούσε ουσιαστικά.


Σε ένα εστιατόριο δεν πηγαίνει κανείς μόνο για το φαγητό ή τη διακόσμηση. Τεράστιο ρόλο παίζει το προσωπικό του καταστήματος που με τη συμπεριφορά του μπορεί να σου φτιάξει τη μέρα ή να σου χαλάσει τη μέρα.


Σε ένα κατάστημα KFC στο Τορόντο στον Καναδά, ένας τακτικός πελάτης είχε εκτιμήσει τη συμπεριφορά και την ευγένεια μιας σερβιτόρας που τον πρωτοσέρβιρε όταν ήταν πέντε ετών.


O Jason Schweitzer πρωτογνώρισε την Έμιλι όταν η μητέρα του τον πήγαινε εκεί για φαγητό τις Κυριακές. 


«Όταν μεγαλώνεις και αναγνωρίζεις ένα πρόσωπο, γίνεται μέρος της συνείδησής σου», δήλωσε.


Υπήρχε μία αμοιβαία σχέση συμπάθειας  μεταξύ του μικρού αγοριού και της υπαλλήλου. «Πάντα η Εμίλια θα μου έβαζε περισσότερες πατάτες στο γεύμα μου, ήταν ευγενική και αστεία».


Πρόσφατα, ο Jason ήταν μπροστά σε περιστατικό όπου ένας πελάτης μίλησε με αγένεια στην Έμιλι, η οποία απάντησε και πάλι ευγενικά. 


«Στην αρχή σκέφτηκα γιατί να ασχοληθώ, αλλά μετά αναρωτήθηκα πώς γίνεται ένας άνθρωπος να δουλεύει εδώ μετά από τόσα χρόνια;».


Λίγο μετά το συμβάν, ο Jason σκεφτόταν τι να κάνει η αγαπημένη του υπάλληλος κατά τη διάρκεια της πανδημίας.


Σκέφτηκε τότε ότι οφείλει να κάνει κάτι για την ευγενική υπάλληλο που τον σέρβιρε για πάνω από 50 χρόνια.


Προκειμένου να της εξασφαλίσει μεταφορικό μέσο, για να μετακινείται η Έμιλι με ασφάλεια, δημιούργησε έκανε μια διαδικτυακή καμπάνια στην πλατφόρμα του "GoFundMe".


Μέσα σε λίγες μέρες, οι δωρεές είχαν ξεπεράσει τα 25.000 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.