Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πολεμική Αεροπορία: Καλεί για κατάταξη τους στρατεύσιμους της 2021 Β’ ΕΣΣΟ – Δείτε αναλυτικά

Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η πρόσκληση κατάταξης στρατεύσιμων στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία για τη 2021 Β’ ΕΣΣΟ, όπου αναφέρονται αναλυτι...





Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η πρόσκληση κατάταξης στρατεύσιμων στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία για τη 2021 Β’ ΕΣΣΟ, όπου αναφέρονται αναλυτικά όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες για τους μελλοντικούς οπλίτες θητείας.

Στην εγκύκλιο διαταγή που αναρτήθηκε αναφέρονται τόσο οι κατηγορίες στρατεύσιμων όσο και οι ημερομηνίες και οι μονάδες όπου καλούνται να παρουσιαστούν οι νέοι οπλίτες θητείας της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ειδικότερα, αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (10:01:04 π.μ.) η εγκύκλιος διαταγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την οποία καλούνται να καταταγούν στην Πολεμική Αεροπορία οι στρατεύσιμοι με τη 2021 Β’ ΕΣΣΟ. Ως ημερομηνίες κατάταξης των καλουμένων ορίζονται:

-Η 8η Μαρτίου 2021 για τους στρατεύσιμους όλων των στρατολογικών υπηρεσιών που έτυχαν κατά το παρελθόν αναβολής για λόγους υγείας ή κρίθηκαν ικανοί κατηγορίας Ι2 έως Ι4 με γνωμάτευση οποιασδήποτε επιτροπής Απαλλαγών των Ενόπλων Δυνάμεων.

-Η 8η Μαρτίου 2021 και 9η Μαρτίου 2021, για τους λοιπούς στρατεύσιμους όλων των στρατολογικών υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.