Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκάρει ο 15χρονος μαθητής για τον καθηγητή: «Με κακοποιούσε σεξουαλικά και μετά με χτυπούσε για να μην μιλήσω»

Ανατριχίλα δίχως τέλος με τις αποκαλύψεις για την κακοποίηση μαθητή μόλις 8 ετών από καθηγητή του. Συγκλονίζουν τα όσα λέει το 15 ετών σήμ...

Ανατριχίλα δίχως τέλος με τις αποκαλύψεις για την κακοποίηση μαθητή μόλις 8 ετών από καθηγητή του. Συγκλονίζουν τα όσα λέει το 15 ετών σήμερα αγόρι για το πώς καταστράφηκε για πάντα μια αθώα παιδική ψυχή. Ερευνούν αν πρόκειται για κύκλωμα παιδόφιλων οι Αρχές, καθώς κάποιες φορές ο καθηγητής… είχε και παρέα.



“Με κακοποιούσε και μετά με χτυπούσε για να μην μιλήσω”. Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο 15χρονος μαθητής στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ όταν τον ρώτησαν γιατί δεν αποκάλυψε νωρίτερα τα όσα βίωσε στα χέρια του παιδόφιλου καθηγητή.


Οι μαρτυρίες του μαθητή κόβουν την ανάσα και προκαλούν ανατριχίλα. Ακόμα και οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. που συγκέντρωσαν τα στοιχεία της υπόθεσης δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσες αρρωστημένες πράξεις είχε… γεννήσει το μυαλό του 62χρονου φιλόλογου, που δεν δίστασε να τραυματίσει ανεπανόρθωτα την ψυχή ενός μικρού παιδιού.


Ο φιλόλογος που με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίστηκε, προσπαθούσε για επτά ολόκληρα χρόνια να κρατήσει κρυφές τις αποτρόπαιες πράξεις. Τα κατάφερε έως ότου ο ανήλικος δεν άντεξε και αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του.



Η φρίκη ετών με κάθε λεπτομέρεια

Τα όσα εξιστόρησε στους γονείς του και στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ, δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους. Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις στιγμές κόλασης που ζούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα από την ηλικία των οκτώ ετών κι έπειτα.


Μάλιστα όταν η συζήτηση έφτασε στο σημείο να ερωτηθεί γιατί για επτά ολόκληρα χρόνια, δεν εκμυστηρεύτηκε σε κανέναν το εφιάλτη που ζούσε τότε είπε με τρεμάμενη φωνή. “Κάθε φορά που με κακοποιούσε στη συνέχεια με χτυπούσε για να φοβηθώ και να μην μιλήσω στους γονείς μου”.


Ακόμα οι έμπειροι επιστήμονες της ΕΛ.ΑΣ που κλήθηκαν να απαλύνουν τον πόνο του 15χρονου μαθητή λύγισαν μόλις άκουσαν τον τρόπο με τον οποίο ο 62χρονο καθηγητής που δίδασκε σε σχολείο της Δυτικής Αττικής, προσπαθούσε να κρατήσει κλειστό το στόμα του ανηλίκου, προκειμένου να μην φανερωθούν οι αποτρόπαιες πράξεις του.


Οι φρικτές αποκαλύψεις όμως συνεχίστηκαν, όταν ο 15χρονος ανέφερε στους παιδοψυχολόγους ότι στις 3 Φεβρουαρίου ο άνθρωπος που εμπιστεύονταν τυφλά οι γονείς του προχώρησε σε άλλη μια πρωτοφανή πράξη. Ο 62χρονος ασέλγησε εναντίον του ανήλικου, ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκονταν κι άλλα τρία άτομα, κατά πάσα πιθανότητα φίλοι του εκπαιδευτικού.


Τους ψάχνουν

Μάλιστα το γεγονός αυτό σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνες για την αναζήτηση των τριών ατόμων, ενώ ταυτόχρονα έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή του καθηγητή που κατάσχεσαν. Κι αυτό γιατί δεν αποκλείουν να βρίσκονται μπροστά σε ένα κύκλωμα παιδόφιλων. Έτσι ψάχνουν ίχνη που θα αποδεικνύουν παρόμοιες πράξεις ή διακίνηση πορνογραφικού υλικού.



Μάλιστα τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται με σχετική διάταξη των δικαστικών αρχών να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του καθηγητή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει προχωρήσει και σε άλλες παρόμοιες πράξεις, εναντίον κι άλλων παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.