Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εισβολέας στο Καπιτώλιο απείλησε να σκοτώσει τα παιδιά του αν μιλούσαν στο FBI: «Οι προδότες πυροβολούνται»! Τον μαρτύρησε η γυναίκα του...

Ένας άντρας από το Τέξας των ΗΠΑ που σχετίζεται με εξτρεμιστικές ακροδεξιές οργανώσεις απείλησε να πυροβολήσει τα παιδιά του αν εκείνα μιλού...





Ένας άντρας από το Τέξας των ΗΠΑ που σχετίζεται με εξτρεμιστικές ακροδεξιές οργανώσεις απείλησε να πυροβολήσει τα παιδιά του αν εκείνα μιλούσαν στο FBI για το ταξίδι του μπαμπά στην Ουάσιγκτον για να εισβάλει στο Καπιτώλιο.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, που επικαλείται η New York Post, ο Guy Reffitt απείλησε την κόρη και τον γιο του σε έναν καυγά που είχαν για τον ρόλο του στην εισβολή.

Ήταν τελικά η γυναίκα του αυτή που μίλησε στο FBI: «Αν με καταδώσεις, είσαι προδότης. Και ξέρεις τι παθαίνουν οι προδότες. Οι προδότες πυροβολούνται», είπε ο Reffitt στα ίδια του τα παιδιά.

Στα ίχνη του οποίου έφτασε η ομοσπονδιακή αστυνομία από ένα βίντεο με τις ταραχές που ανέβηκε στο YouTube και έπαιξε το Fox News την ημέρα της εισβολής. Το FBI βρήκε επίσης και σχόλιά του σε μια ιστοσελίδα οργάνωσης με παραστρατιωτικούς εξτρεμιστές (Texas Freedom Force).

Όταν τον ρώτησαν, εκείνος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στα βίαια γεγονότα, στο σπίτι του βρέθηκαν ωστόσο πιστόλια και τουφέκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.