Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πύργος: Νέα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης μέσω facebook από αντιδήμαρχο! Παύθηκε από τα καθήκοντα του

  Υπάλληλος δήμου Πύργου κατάγγειλε ότι αντιδήμαρχος την παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω Facebook Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχληση...

 



Υπάλληλος δήμου Πύργου κατάγγειλε ότι αντιδήμαρχος την παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω Facebook

Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, με μια υπάλληλο δήμου Πύργου να καταγγέλλει ότι αντιδήμαρχος την παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω Facebook.

Το θύμα κατέθεσε μήνυση τον περασμένο Οκτώβριο σε βάρος του αντιδημάρχου, ενώ την υπόθεση διερευνά η Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με το MEGA καταγγέλλουσα, επειδή ακριβώς δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές απαιτήσεις του εν λόγω δημοτικού παράγοντα, έγινε αποδέκτης εκδικητικής συμπεριφορά, ενώ κλήθηκε και σε απολογία για υπηρεσιακά θέματα.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Πύργου προχώρησε σε άμεσες ενέργειες παύοντας αμέσως τον καταγγελλόμενο από τη θέση του αντιδημάρχου.

Η καταγγελία έφτασε επίσης στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, στα Υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών, στην Εθνική Επιτροπή για το Δικαιώματα του Ανθρώπου, στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την Ισότητα των Φύλων, στον Συνήγορο του Πολίτη και στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.