Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ... Ιστιοπλοΐα: Η ΕΙΟ ενημέρωσε την παγκόσμια ομοσπονδία για τις καταγγελίες της Μπεκατώρου

Σε ενημέρωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας προχώρησε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας (ΕΙΟ), αναφορικά με τις εξελίξεις μετά την ...





Σε ενημέρωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας προχώρησε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας (ΕΙΟ), αναφορικά με τις εξελίξεις μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από παράγοντά της. 

Η ΕΙΟ ενημέρωσε την Παγκόσμια Ομοσπονδία για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου περί σεξουαλικής κακοποίησης καθώς και για τις έρευνες που έχουν ξεκινήσει και τα μέτρα που προτίθεται να λάβει.

Το δελτίο Τύπου της ΕΙΟ

«Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία επικοινώνησε χθες Τετάρτη με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας “World Sailing” και της υπέβαλε αναλυτική ενημερωτική έκθεση για το τραγικό συμβάν σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η χρυσή Ολυμπιονίκης μας κα. Σοφία Μπεκατώρου. Στην έκθεση αναφέρονται και τα μέτρα που έλαβε η Ομοσπονδία όταν έγινε γνωστό το όνομα του παράγοντα που καταγγέλθηκε και ζήτησε την παραίτησή του τόσο από την θέση του Αντιπροέδρου όσο και από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, κάτι που έγινε.
Ταυτόχρονα, πληροφόρησε την World Sailing ότι η Ομοσπονδία έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της Πειθαρχικής της Επιτροπής να ερευνά την υπόθεση και να συλλέγει όλα τα αναγκαία στοιχεία τα οποία θα δοθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας ευχαρίστησε θερμά για την ενημέρωση αυτή και δήλωσε ότι θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο και όποτε της ζητηθεί την Ομοσπονδία μας για την υπόθεση. Επίσης, η διοίκηση της ΕΙΟ ενημέρωσε τα σωματεία της για όλες τις εξελίξεις και προέτρεψε τους αθλητές και αθλήτριές της να αρχίσουν να μιλάνε αν έχουν πέσει θύματα εγκληματικών αποτρόπαιων πράξεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.