Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΦΑΛΙΑΡΑ στα τουρκικά DRONES... Βρετανική εταιρεία σταμάτησε να προμηθεύει την Baykar με αντλίες καυσίμων για τα τουρκικά ντρον

 Η βρετανική εταιρεία Andair Ltd σταμάτησε να προμηθεύει την τουρκική αμυντική βιομηχανία Baykar με εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στην κατ...



 Η βρετανική εταιρεία Andair Ltd σταμάτησε να προμηθεύει την τουρκική αμυντική βιομηχανία Baykar με εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή δρόνων (ντρον), αφού ανακάλυψε ότι τα συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν στον πρόσφατο πόλεμο Αρμενίων – Αζέρων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Όπως μετέδωσε η αρμενική δημόσια ραδιοφωνία, η Πρεσβεία της Αρμενίας στο Ηνωμένο Βασίλειο ήρθε σε επικοινωνία με την Andair Ltd και την ενημέρωσε ότι τα εξαρτήματά της χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ντρον που χρησιμοποιήθηκαν κατά των Αρμενίων.

Η εταιρεία δήλωσε, σε ανακοίνωση που εξέδωσε στις 11 Ιανουαρίου, ότι έλαβε αίτημα από την Αρμενική Πρεσβεία στο Ηνωμένο Βασίλειο να σταματήσει να προμηθεύει ανταλλακτικά την τουρκική εταιρεία, επειδή η τελευταία τα χρησιμοποιούσε για να εξοπλίσει στρατιωτικά UAV.

Στη συνέχεια η βρετανική εταιρεία διεξήγαγε τις δικές της έρευνες και διαπίστωσε ότι οι ισχυρισμοί των Αρμενίων είναι «ακριβείς».

εία δέχτηκε κριτική όταν αντλίες καυσίμου Andair βρέθηκαν στα συντρίμμια των Bayraktar που καταρρίφθηκαν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.