Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Από το click away στο click in shop: Πότε θα ανοίξουν ξανά τα καταστήματα

Ανοιχτά καταστήματα και πάλι, καθώς επανέρχεται από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου το click away ύστερα από το διάλειμμα μίας εβδομάδας ...





Ανοιχτά καταστήματα και πάλι, καθώς επανέρχεται από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου το click away ύστερα από το διάλειμμα μίας εβδομάδας στο πλαίσιο του πιο σκληρού lockdown που αποφασίστηκε από την κυβέρνηση προκειμένου να μπορέσουν να ανοίξουν τα σχολεία. 

Παράλληλα με την επαναλειτουργία του click away θα ξανανοίξουν και όλες οι επιχειρήσεις που κατέβασαν ρολά αυτήν την εβδομάδα, δηλαδή κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία.

Με το click in shop ο καταναλωτής θα μπορεί να κλείνει τηλεφωνικά ή διαδικτυακά ραντεβού για την επίσκεψή του στο κατάστημα σε προκαθορισμένη ώρα, να διαλέγει το προϊόν που τον ενδιαφέρει εκεί, να το δοκιμάζει εφόσον επιθυμεί και να το πληρώνει εντός του καταστήματος. Οπωσδήποτε θα ισχύει η υποχρέωση αποστολής μηνύματος με το ραντεβού από το κατάστημα προκειμένου να μπορέσει να μεταβεί εκεί ο καταναλωτής.Υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα της πανδημίας στη χώρα μας το επιτρέψουν, από τις 15 Ιανουαρίου έχει ληφθεί η απόφαση να ανοίξει συνολικά το λιανεμπόριο με φυσική παρουσία των πελατών, αλλά μόνο με προκαθορισμένη επίσκεψη και υπό τους αυστηρούς περιορισμούς της τήρησης φυσικών αποστάσεων.

Γεωργιάδης: Την Πέμπτη οι αποφάσεις για το άνοιγμα των καταστημάτων

Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στο Blue Sky, τόνισε πως σε συνεργασία με τους ειδικούς και τις εισηγήσεις που θα δώσουν, θα αποφασιστεί το πώς και πότε θα ανοίξει το λιανεμπόριο. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στην μέθοδο του click away μετά την λήξη του αυστηρού lockdown ως τις 11 Ιανουαρίου, αρκεί να το επιτρέψουν και οι συνθήκες.

«Την Πέμπτη θα έχουμε νέα συζήτηση. Για τους επιδημιολόγους κρίνονται κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες καθώς θα έχουν εικόνα για την περίοδο των Χριστουγέννων. Καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 11 του μηνός θα επιστρέψουμε στο click away», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.