Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο κύμα κακοκαιρίας - Λένε πάλι για Χιόνια και στην Αττική

Βροχοπτώσεις, καταιγίδες και χιονοπτώσεις αναμένονται από το απόγευμα της Τρίτη σε αρκετές περιοχές της χώρας, με παράλληλη πτώση της θερμο...





Βροχοπτώσεις, καταιγίδες και χιονοπτώσεις αναμένονται από το απόγευμα της Τρίτη σε αρκετές περιοχές της χώρας, με παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις ανέμους, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για το νέο κύμα κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα, πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται στη Θράκη και κατά τόπους στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία από το απόγευμα της Τρίτης 26/1. 

Παράλληλα, χιονοπτώσεις αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και στη Δυτική Μακεδονία και κατά τη νύχτας της Τρίτης 26/1 προς Τετάρτη 27/1 σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου της Θεσσαλίας, της Στερεάς, της Βορείου Πελοποννήσου και του Βορείου Αιγαίου. Βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Τα φαινόμενα στο Αιγαίο, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους πολύ ισχυρά. Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ενδεικτικά ο υετός (βροχή/χιόνι) που αναμένεται από το βράδυ της Τρίτης 26/1 έως τις πρώτες ώρες της Τετάρτης 27/1. Με πράσινες αποχρώσεις παρουσιάζεται το ύψος της βροχόπτωσης και με μωβ αποχρώσεις παρουσιάζεται η ένταση της χιονόπτωσης.

Ισχυρές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν και στην Αττική από το απόγευμα της Τρίτης 26/1 έως τις πρώτες ώρες της Τετάρτης 27/1. Χιονοπτώσεις ή χιονόνερο αναμένονται στα ορεινά αλλά και στα βόρεια του νομού. Σημαντική θα είναι και η πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη 27/1. Τέλος, θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι αναμένονται στα Ιόνιο ενώ στο Αιγαίο οι αρχικά σχεδόν θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα στραφούν κατά τη νύχτα της Τρίτης 26/1 προς Τετάρτη 27/1 σε θυελλώδεις βορειοδυτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.