Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σαρρηγιάννης: Τέλος Φεβρουαρίου το τρίτο κύμα του κορονοϊού – Ανησυχία για Αττική

Για το άνοιγμα των σχολείων, το τρίτο κύμα του κορονοϊού αλλά και την κατάσταση στην Αττική αναφέρθηκε ο επικεφαλής του ερευνητικού κέντρου ...




Για το άνοιγμα των σχολείων, το τρίτο κύμα του κορονοϊού αλλά και την κατάσταση στην Αττική αναφέρθηκε ο επικεφαλής του ερευνητικού κέντρου Ηρακλής και καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Ο κ. Σαρηγιάννης μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε πως «άμεσα η Αττική δεν κινδυνεύει να πάει στο ‘κόκκινο’, αλλά προς το τέλος του Γενάρη που θα ανοίξουν τα σχολεία υπάρχει αρνητική δυναμική στην Αττική, ενώ πρέπει να προσέξουμε και τα Φώτα».

«Τα Χριστούγεννα και την επομένη είχαμε διπλασιασμό των ενεργών επαφών, είχαμε μια μείωση της εφαρμογής των μέτρων κατά τουλάχιστον 20% από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι και χθες, πρέπει να το προσέξουμε» σημείωσε. Με βάση τα παραπάνω, «αναμένουμε αύξηση κρουσμάτων, όχι δραματική, αλλά αναμένουμε» ξεκαθάρισε ο κ. Σαρηγιάννης.

Παράλληα προέβλεψε ότι το τρίτο κύμα θα έρθει τέλος Φεβρουαρίου. «Εξαρτάται από το πώς θα κάνουμε το άνοιγμα όχι το πότε» ξεκαθάρισε ο καθηγητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.