Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προκλητικός Πρωτοχρονιάτικα ο Γενίτσαρος... «Με προσευχές και δάκρυα, ζήσαμε την ευτυχία της επιστροφής της Αγίας Σοφίας στην πραγματική της ταυτότητα»…

Παραθέτουμε τμήμα του πρωτοχρονιάτικου μηνύματός του Ερντογάν : “Μετά από μία μακρόχρονη νοσταλγία και με τρόπο σύμφωνο με την διαθήκη ...




Παραθέτουμε τμήμα του πρωτοχρονιάτικου μηνύματός του Ερντογάν :

“Μετά από μία μακρόχρονη νοσταλγία και με τρόπο σύμφωνο με την διαθήκη του σουλτάνου Μωάμεθ του Πορθητή, στις 24 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή, με προσευχές, ικεσίες και δάκρυα ζήσαμε την ευτυχία της επιστροφής της Αγίας Σοφίας στην πραγματική της ταυτότητα. 

Η απόφαση για το άνοιγμα για λατρεία της Αγίας Σοφίας για την Τουρκία, δεν κατάργησε μόνο ενα έκτρωμα δεκαετιών, αλλά ταυτόχρονα την γλίτωσε από μία αλυσίδα που ήταν σε βάρος της θέλησης της. 

Όπως συνέβη και στο μοναστήρι της Σουμελά, με μερικά βήματα που κάναμε, δείξαμε πως η χώρας μας στο θέμα των θρησκευτικών ελευθεριών δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. 

Επαινώ ατελείωτα τον δημιουργό μου που μας παραχώρησε την τιμή σύμφωνα με τα λόγια του Νετζίπ Φαζίλ “να ανοίξουμε την Αγία Σοφία σαν ιερό βιβλίο”. Εύχομαι εκ νέου το άνοιγμα του τζαμιού Αγία Σοφία να αποβεί επωφελές για το έθνος την θρησκευτική κοινότητα και όλη την ανθρωπότητα.”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.