Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βέλγιο: Παγκόσμια ρόμπα... Ο δήμαρχος Αμβέρσας έδωσε συνέντευξη χωρίς να φοράει παντελόνι!

O Μπράντ ντι Γουίβερ ήρθε σε δύσκολη θέση όταν αποκαλύφθηκε ότι δεν φορούσε παντελόνι Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε στο Βέλγιο...

O Μπράντ ντι Γουίβερ ήρθε σε δύσκολη θέση όταν αποκαλύφθηκε ότι δεν φορούσε παντελόνι

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε στο Βέλγιο με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Αμβέρσας,  Μπαρτ ντι Γουίβερ. Ο Γουίβερ, ο οποίος είναι και επικεφαλής του δεξιού αυτονομιστικού κόμματος New Flemish Alliance (NVA), παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη χωρίς να φοράει παντελόνι. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε μέσω βιντεοκλήσης με την εικόνα να μεταδίδεται ζωντανά.


Όλα κυλούσαν φυσιολογικά μέχρις ότου ο δήμαρχος γύρισε την κάμερα του κινητού του και το αποτέλεσμα ήταν να φανεί από έναν καθρέφτη ότι δεν φοράει παντελόνι! «Φοράτε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο όμως κάτω από αυτό να υποθέσω ότι φοράτε μόνο το εσώρουχό σας», του είπε η παρουσιάστρια Κιμ Ντεμπρί. «Πώς το κατάλαβες αυτό», αναρωτήθηκε ο Μπαρτ ντι Γουίβερ.


Στη συνέχεια τόνισε ότι «το κατάλαβες γιατί κάθομαι μπροστά από έναν καθρέφτη». «Η χρονιά ξεκινά με μια ιδιαίτερα ντροπιαστική στιγμή», επεσήμανε με την Ντεμπρί και τον συμπαρουσιαστή της να ξεσπούν σε γέλια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.