Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της Άννας Ευθυμίου - Τι δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ

Άγνωστοι επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο της Άννας Ευθυμίου, πέταξαν μπογιές στην είσοδο, τρικάκια και τοποθέτησαν κόλλα στην κλειδαριά. Το...





Άγνωστοι επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο της Άννας Ευθυμίου, πέταξαν μπογιές στην είσοδο, τρικάκια και τοποθέτησαν κόλλα στην κλειδαριά. Το πολιτικό γραφείο βρίσκεται στον 8ο όροφο οικοδομής στην οδό Τσιμισκή και η επίθεση έγινε αντιληπτή στις 9 το πρωί, όταν οι συνεργάτες της πήγαν να ανοίξουν το γραφείο και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

"Για ακόμα μία φορά δέχτηκα επίθεση αναρχικών στο πολιτικό μου γραφείο με μπογιές και τρικάκια.

Μια θρασύδειλη πράξη που είμαι βέβαιη πως κρίνεται καταδικαστέα από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τη δημοκρατική κοινωνία της Θεσσαλονίκης" δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ.

"Βιώνουμε μια δύσκολη συγκυρία, λόγω της έξαρσης της πανδημίας και τέτοιου είδους έκνομες ενέργειες διαταράσσουν την κοινωνική ηρεμία, ιδίως αυτή τη δύσκολη περίοδο που η αλληλεγγύη είναι το ζητούμενο. Προσωπικά θα συνεχίσω να ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα μαχόμενη ενεργά, με συνέπεια, ευσυνειδησία και υπευθυνότητα. Ευχαριστώ την Ελληνική Αστυνομία για την έγκαιρη επέμβασή της" πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.