Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νίκος Κακλαμανάκης: Κορίτσι 11 ετών αφορά η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η Μπεκατώρου

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Κακλαμανάκης στο Live News. Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε στην εκπομπή Live New...

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Κακλαμανάκης στο Live News.


Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο αναφορικά με την καταγγελία που έκανε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, περί σεξουαλικής κακοποίησης και άλλης αθλήτριας από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, με όσα περιγράφει να σοκάρουν.


Σύμφωνα με τον Ολυμπιονίκη, η αθλήτρια, που σύμφωνα με την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου κακοποιήθηκε σεξουαλικά, ανήκει στην Ιστιοπλοΐα και την εποχή της κακοποίησής της ήταν 11 ετών.


«Αφορά ένα μικρό σε ηλικία παιδί, των 11 ετών αν δεν κάνω λάθος».


Επιπλέον, το κορίτσι κατάγεται από την επαρχία σύμφωνα με τα όσα λέει ο ολυμπιονίκης και η κακοποίησή της φαίνεται να έγινε πριν από 9 χρόνια.


«Δεν είναι πάνω από 10 χρόνια σε καμία περίπτωση».


Ο Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε για «διαχρονική κατάχρηση εξουσίας» ενώ αίσθηση προκαλεί και ένα έγγραφο που πρέπει να υπογράψουν οι αθλητές Ιστιοπλοΐας, στο οποίο αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «δεσμεύομαι να μην κάνω ρατσιστικές ή άλλου τύπου μειωτικές και δυσφημιστικές δηλώσεις ή αναρτήσεις στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε… διοικητικούς παράγοντες».


Η σοκαριστική καταγγελία του Ολυμπιονίκη προκαλεί αίσθηση και αφήνει πολλά ερωτηματικά γύρω από τα όσα συνέβαιναν στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.



Πηγή: Mega – Live News

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.