Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρομερό «Καρφί» Πομπέο σε Ερντογάν: Όχι πια ψεύτικες «κόκκινες γραμμές» ή παλέτες μετρητών σε δικτάτορες και νταήδες

Στον κατάλογο των «δικτατόρων» και των «νταήδων» (bullies) που εκβιάζουν για μετρητά φαίνεται να κατατάσσει τον ισλαμιστή Πρόεδρο της Τουρκ...




Στον κατάλογο των «δικτατόρων» και των «νταήδων» (bullies) που εκβιάζουν για μετρητά φαίνεται να κατατάσσει τον ισλαμιστή Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικ Πομπέο.

(Των δικτατόρων και νταήδων) που συλλαμβάνουν Αμερικανούς πολίτες και τους κρατούν όμηρους ζητώντας μετρητά για να τους απελευθερώσουν.

Ο κ. Πομπέο δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφίες του Αμερικανού Πάστορα Άντριου Μπράνσον, ο οποίος κρατήθηκε στις σκληρές τουρκικές φυλακές στη Σμύρνη, με ανυπόστατες κατηγορίες.

Κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στο σικέ πραξικόπημα του Ταγίπ Ερντογάν και ότι συνεργαζόταν με τους Κούρδους αντάρτες του PKK.

Ο Πάστορας αφέθηκε ελεύθερος όταν ο Λευκός Οίκος αποφάσισε να επιβάλει οικονομικές κυρώσεις στην Τουρκία, το καλοκαίρι του 2018.

Μετά από μικρό χρονικό διάστημα, ο Ερντογάν απελευθέρωσε τον Αμερικανό Πάστορα, τον Οκτώβριο του 2018.

Ο κ. Πομπέο σε μία εκ των λεζάντων των φωτογραφιών ομιλεί για δικτάτορες και νταήδες συνδέοντας τη φράση του με την περιπέτεια του Άντριου Μπράνσον και την Τουρκία.

Σημειώνει τα εξής:

Για την πρώτη φωτογραφία η λεζάντα γράφει:

«Για κάποιες υποθέσεις (εννοεί ομήρων) μπορούμε να μιλήσουμε. Για άλλες, δεν μπορούμε.

»Ένας από τους πιο δημόσιους αγώνες που δώσαμε ήταν με την Τουρκία, για τον πάστορα Andrew Brunson.

»Χάρη στις προσπάθειες του Αμερικανού ειδικού προεδρικού απεσταλμένου Roger D. Carstens (@StateSPEHA), ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ καλωσόρισε τον πάστορα Μπράνσον στο Λευκό Οίκο στις 13 Οκτωβρίου 2018. Πρώτα η Αμερική».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.